x
Slaraffenland & Jomi Massage

Slaraffenland & Jomi Massage
Bremen
D. 02.04.2011 Kl. 20:00

Du finder Bremen her:
Nyropsgade 39-41
1602 København V

Jomi Massage

Jomi Massage aka Signe Høirup Wille-Jørgensen har i sin lange karriere indgået i mange forskellige musikalske konstellationer. Fra støjpionererne Speaker Bite Me til Det Kongelige Teater, kammermusik og DR´s big Band. Alt dette med en kompromisløs og udfarende rød tråd gennem hendes kompositioner, der er en finurlig blanding af støjrock, singer-song og avantgarde.

Ovenpå den overvældende modtagelse af koncerten på CPH DOX i november 2010 er der nu igen mulighed for at opleve Jomi Massage’s intense sæt bestående af nyt og gammelt materiale. I et minimalistisk line-up bestående af klaver, trommer og guitar lukkes publikum både inde og ude af hendes kvindlige ur-rum til koncerten på Bremen d. 2. april 2011.

Slaraffenland
Slaraffenland blev dannet i 2002 og består af barndomsvennerne Bjørn Heebøll, Christian Taagehøj, Jeppe Skjold, Niklas Antonson og Mike Taagehøj. Bandet har brugt adskillige år på at udvikle en lyd, der fremtryller alt fra melodiøs vanedannende rock og pop til tumlende jazz og larm. Slaraffenland løfter standarden for popmusik på den danske musikscene.

Slaraffenland har udgivet 3 plader hvor den seneste udgivelse ’We’re On Your Side’ uden tvivl er det mest imødekommende og helstøbte album. Albummet er udgivet i samarbejde med produceren Fridolin, der tidligere har produceret for andre danske artister som The Fashion og Moi Caprice.

Den 2. april 2011 er det muligt, at opleve Slaraffenlands åbensindede musik fyldt med energiske, smukke og enigmatiske sange på Bremen, det er yderligere bandets eneste koncert i foråret i København.
-L-


www.bremenlive.dk