x

Temple of Doom: The Ocean, Intronaut, Red Fang
Templet
D. 02.06.2011 Kl. 20:00

THE OCEAN (Tyskland - Metal Blade)
The Ocean blev dannet i 2001 som et musikerkollektiv i Berlin og har siden udgivet fem anmelderroste albums. Med 400 koncerter over hele verden, hvor de har været på tour med bl.a. At The Gates, The Black Dahlia Murder, Cult Of Luna og Opeth, er The Ocean blevet en af de fremmeste artister indenfor den eksperimenterende metal, der tæller åndsfæller som Cult Of Luna, Isis og Mastodon. I 2007 udgav bandet det anmelderroste album "Precambrian", hvor artister som Caleb Scofield (Cave In), Nate Newton (Converge, Doomriders), Dwid Hellion (Integrity), Tomas Hallbom (Breach) og mange flere medvirker som en integreret del af bandet. Bandet er netop nu albumaktuelle med de to konceptalbums "Heliocentric" og "Anthropocentric".

Modtagelse af albummet "Precambrian":
Decibel: 9/10
Heavy Magazine: 12/12
Legacy: 14/15
Metal Hammer: 7/7
Rock Hard: 9/10
Terrorizer: 9/10
Uncle Sally´s: 10/10


INTRONAUT (USA - Century Media)
Intronaut blev dannet i 2004 som et samarbejde mellem Danny Walker (Jesu, Phobia, Uphill Battle) og Sasha Dunable (Anubis Rising), og de har siden turneret intensivt med med Cynic, High On Fire, Isis og ikke mindst spillet på Mastodons tour for "Crack The Skye", så en koncert kan med rette beskrives som "et lydmæssigt angreb på alle sanser". I 2010 udkom albummet "Valley of Smoke", som blev produceret af Josh Newell (Jane´s Addiction) og har gæsteoptræden med Justin Chancellor (Tool). RED FANG (USA - Relapse)
Red Fang er det nyeste skud på stammen indenfor beskidt rock´n´roll, hvor Black Flag og The Melvins er toneangivende. Det er storladent, beskidt og nemt at forholde sig til. Til april udkommer bandets andet album "Murder The Mountains", der er mixet af Vance Powell (Kings Of Leon, White Stripes) og udgives på amerikanske Relapse Records. Bandet gør netop nu klar til deres første europæiske turne ved at turnere USA tyndt med Helmet og Crowbar. Herefter står der både Hellfest og turne i USA med Megadeth og Machine Head på programmet, så der er lagt op til et brag i Templet!


EARTHSHIP (Tyskland)
Earthship har under et år bag sig som band, men medlemmernes erfaring kan tydeligt høres. Jan Oberg fra musikerkollektivet The Ocean har skiftet trommestikkerne ud med en guitar og bandets første koncert var som opvarmning for amerikanske Torche, da de spillede i Berlin i 2010.
www.myspace.com/wearetheearthship
-L-