x
Aarhus Summer Blues + Soul Night

Aarhus Summer Blues + Soul Night
Ridehuset
D. 09.07.2011 Kl. 19:30

Aarhus Summer Blues & Soul Night den 09.07.2011 kl. 19:30 - adgang fra kl. 18:30

Billetpris kr. 185,- inkl. gebyrSidde- og ståpladserBlues & Soul Summer Night" under Aarhus Jazz Festival 2011

Lørdag den 9. juli kan du opleve 3 medrivende koncerter i Musikhuset på Thomas Jensens Allé i Aarhus. Arrangementet var oprindelig planlagt til at foregå hos naboen i Ridehuset, men da muligheden pludselig bød sig i Musikhusets Rytmiske Sal, var musikerne meget begejstret for denne ide.Denne aften er for de mange musikelskere, der har savnet et bluesparty med musikere, der virkelig kan få folk med sig og give den fantastiske og unikke oplevelse.

Til formålet er indkaldt Shemekia Copeland (USA) den officielle "QUEEN OF THE BLUES" det grammy vindende og vokale kraftværk, som har modtaget ikke mindre end 5 Blues Music Awards. Shemekia har en fantastisk evne til at indtage hele scenen, og der er virkelig fremdrift og sensualitet i "dronningen".Lørdagen åbnes af den lokale yndling Mike Andersen og hans band. Derefter er det de gode Londondrenge med mundharpevirtuosen Paul Lamb i front for sine King Snakes.Aftenens hovednavn Shemekia Copeland ligger på linie med giganter som Koko Taylor, Etta James og Bessie Smith. Hun er født i 1979 og fik som 19-årig sin cd-debut på Alligator Records med det forrygende album "Turn The Heat Up", hvor især påvirkningen fra Koko Taylor er tydelig.Shemekia Copeland er en "kraftfuld shouter" af den gode skole, og igennem de seneste år har hun også udgivet mere populærmusik gennem det store ansete Telarc pladeselskab.

Shemekia Copeland har ikke sit talent fra fremmede. Hun er datter af den nu afdøde legendariske Texas-guitarist og sanger, Johnny "Clyde" Copeland, der bl.a. i 1987 vandt en "Grammy" med albummet Showdown sammen med Robert Cray og Albert Collins!Anerkendelse har det ikke skortet på. Når selveste Robert Plant udråber hende til "den nye Tina Turner", og folk som Mavis Staples, B.B. King og Koko Taylor istemmer lovprisningerne, burde blues- og soulentusiaster have grund til at spidse øren.

Er man ikke blandt de 220.000, som allerede har investeret i ét af den 32-årige afroamerikanske sangerindes foreløbig fem album’s, eller tidligere set hende live, kan man passende stige om bord nu.

Det bliver vildt spændende at høre, hvor denne top professionelle sangerinde vil føre os hen, når hun og Mike Andersen og Paul Lamb gæster Musikhuset, lørdag den 9. juli kl. 19:30 under Aarhus Jazz Festival. Læs mere på www.blues.dk 

FAKTA

Hvor: Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé

Hvornår: Lørdag 9. juli 2011w

Program: 18:30 (Dørene åbnes)

19:30 MIKE ANDERSEN BAND

21:00 PAUL LAMB & THE KING SNAKES

22:45 SHEMEKIA COPELAND & BAND

Billetter: http://www.billetten.dk/event/26491  

Billetpris: kr 185,- inkl. gebyr (200,- på døren)

Kapacitet: 900 stående/siddende

Links: www.blues.dk  Bandmedlemmer:

Shemekia Copeland - vocal Paul Lamb - harp/voc Mike Andersen - gui, vocal

Arthur Neilson - lead gui Ryan Lamb lead gui Morten Elbæk - sax

Kenneth Scandlyn - rytme gui Chad Strentz - rytme gui/voc Klaus Sand - keyboard

Kevin Jenkins - bas Rod Demmick - bas Rasmus Bøgelund - trumpet

Morris Schonhorn - trommer Mike Thorne - trommer Mikkel Fisker - bas

Jens Kristian Dam - trommerArr.: Peter Astrup www.blues.dk