x
Agnes Obel

Agnes Obel
Tobakken
D. 04.10.2011 Kl. 20:00

AGNES OBEL

D. 04.10.2011 kl. 20.00,  dørene åbner kl. 19.30Man ved snart ikke hvor man skal starte og hvor man skal slutte,

når AGNES OBEL's enorme succes skal opregnes.

Hun har netop afsluttet en uges koncerter i Danmark med tre udsolgte Jazzhouse, en udsolgt Musikhuset Aarhus og endelig to udsolgte koncerter i DR's store koncertsal - atter en ren triumf med stående bifald og femstjernede anmeldelser i Ekstra Bladet og Jyllandsposten.

Debutalbummet "PHILHARMONICS" der landede med lutter fantastiske anmeldelser og en sand stjerneregn i november, har netop rundet dobbelt platin efter at have toppet albumlisten i hele syv (7) uger. Agnes vandt desuden P3 Guld prisen for "Årets Talent 2011".

Dertil kan føjes massiv succees i Frankrig med over 80.000 solgte albums, top 10 placering i Holland, flotte anmeldelser ifbm By:Larm i Oslo - og nu udsendes albummet i USA med massiv støtte fra iTunes og koncerter på SXSW i Austin og flere andre amerikanske byer.Anmelder citater:ALBUM "PHILHARMONICS"Just So’ er det oplagte hit på Agnes Obels debutalbum ’Philharmonics’, men hele albummet holder et giftigt højt kvalitetsgennemsnit. Den første smagsprøve fik vi herhjemme, da tre af hendes sange blev brugt i Thomas Vinterbergs ’Submarino’ og prompte fik denne film- og musikanmelders ører til at stå ret. (Politiken, 6 hjerter)Forestil dig en nedtonet version af Cat Power, Tina Dickow hvis hun havde skiftet guitaren ud med klaveret, eller Joanna Newsom hvis hun havde haft en luftig elverpigestemme. I krydsfeltet mellem disse kvinder befinder danske Agnes Obels klaverbaserede singer/songwriter-musik sig. Med et twist af både folk, jazz og klassisk er hendes version af genren sin helt egen uden at blive fortænkt og miste fokus, fordi det musikalske univers er bygget op om såre simple meloditemaer.(Soundvenue, 5 stjerner)

Philharmonics er nemlig fuld af smukke melodier, udmærkede, længselsfulde tekster og formfuldendt klaverspil, og så er Agnes Obels lyse, drømmende stemme en fornøjelse at være i selskab med. (Gaffa, 4 stjerner)

Albummets højdepunkt - den smukke og svært iørefaldende "Riverside" - er fuldendt med blot vokal og klaver, den lidt livligere "Brother Sparrow" løftes af diskrete trommeslag og akustiske guitar-riff, og den længselsfulde coverversion af John Cales "Close Watch" er fuldt på højde med originalen. (Jyllands Posten, 4 stjerner)Nummererede siddepladser.

Forsalg: 245,- 

Dørsalg: 270,-Kørestolsplasder kan kun købes på Tobakkens salgsteder:

Esbjerg Turistbureau

Varde Turistbureau

Ribe Turistbureau

Ugeavisen EsbjergArrangør:

Tobakken

Gasværksvej 2

6700 Esbjerg - www.tobakken.dk