x

Champagne!
Koncerthuset
D. 06.01.2012 Kl. 20:00

Kørestolspladser sælges kun gennem Koncerthusets Kundecenter på tlf: 3520 6262

For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Bliv medlem af DR UnderholdningsOrkestrets Klub og få rabat samt medlemsfordele på de store musikalske oplevelser - Klik her.


Dirigent: Graeme Jenkins
Solist: Kerstin Avemo, sopran

Champagne og nytår hører sammen. Det samme gør musik og glæde. I januar byder vi indenfor i Koncerthuset store Koncertsal til et brag af en Nytårskoncert, opført af DR UnderholdningsOrkestret,
med musik af både Johann Strauss den ældre & den yngre, Lumbye og en fantastisk musikalsk overraskelse.


DR UnderholdningsOrkestret er garant for festlige og underholdende koncerter af højeste kvalitet. Med de årlige DR Slotskoncerter, DR Nytårskoncerter og DRs Store Juleshow kommer orkestret vidt omkring - i både indland og udland samt repertoire. I Koncerthuset spiller DR UnderholdningsOrkestret også hvert år en lang række af både rytmiske og klassiske koncerter, der altid er stort besøgt.


Publikumsopfordringerne har været mange til, at orkestret burde lave en klassisk nytårskoncert – vi har været lydhøre og det ønske går nu i opfyldelse. I det tidlige 2012 inviterer DR UnderholdningsOrkestret endelig på en sprudlende nytårskoncert i den smukke Koncertsal, og vi lover, at det bliver en festlig og fornøjelig aften med alle de skønne traditioner – og naturligvis med både champagne og galop.


Se hele programmet her: http://www.dr.dk/Koncerthuset/Kalender/2012/januar/champagne.htm