x
Turboweekend

Turboweekend
Borgerforeningen - Kulturhus
D. 26.03.2011 Kl. 21:00

TURBUWEEKEND - Rock Koncert

Den 26.03.2011 kl. 21.00 - Dørene åbnes kl. 20.00StåpladserMed slid, fokus og velsmurte hitører har Turboweekend arbejdet sig fra undergrunds darlings til publikumsfavoritter, og nu lukker de publikum helt indenfor med deres nye EP ”Bound”, der er udkommet på 12” vinyl og som gratis download..

”Bound” følger op på albummet ”Ghost of Chance” fra 2009, der førte gruppen op i en ny liga og viste sig som et af de mest sejlivede danske udspil længe set – med markant salg og radiorotation mere end et år efter udgivelsen. Det skyldes både en række uomgængelige hits og bandets flittige og stærkt roste turnévirksomhed. Sidstnævnte havde sit foreløbige klimaks over sommeren med optrædener som hovednavn på SPOT Festival og i proppede telte på Roskilde Festival og Danmarks Smukkeste Festival.

Gennemslagskraften har også slået dørene op til udlandet, hvor prominente navne som den hollandske dj-stjerne Tiësto og den engelske dubstep-yndling Joker hver især har remixet kæmpehittet ”Trouble Is”. Senest er gruppen kommet i hus hos det engelske managementbureau Supervision, som også har Franz Ferdinand, Kaiser Chiefs og Crystal Castles i stald, og med deres hjælp bliver den nye ep promoveret i hele Europa.Pris: Kr. 157,00Arrangør: www.harders.nu