x

Zeitgeist + Marvins
V58
D. 23.04.2011 Kl. 21:00

Zeitgeist er et eksperimenterende og ærligt popband, med tekster der omkredser det at føle sig i live, ungdom og kærlighed.

– Så vidt muligt almengyldige, sandhedssøgende og tidsløse problemstillinger i livet.

Zeitgeist begyndte at spille sammen i februar 2009 som et musikalsk eksperiment mellem seks forskellige musikere, der hver især havde dyrket deres egen genre lidt for længe. Det er siden da blevet til 2 EP’er, 165.000 afspildninger på myspace og et hav af koncerter. Undervejs har bandet hele tiden har arbejdet på at perfektionere og definere deres udtryk, som trækker på elementer fra pop, rock, rap og flere andre genrer.

Udgivelser
27.05.2009: ”Under Abstraction”, EP (anmeldelse: http://hiphopanmeldelser.blogspot.com/2009/05/zeitgeist-under-abstraction-ep.html)

20.01.2010: ”How to Win Friends”, EP (anmeldelse: http://hvidstoj.wordpress.com/2010/05/05/zeitgeist-how-to-make-friends-ep/)

Zeitgeist opnåede i 2010 en 3. Plads i finalen i musikkonkurrencen Emergenza og har spillet koncerter over hele landet, bl.a. på store venues som Voxhall, Ridehuset og Train. Bandet har også tiltrukket sig brancheopmærksomhed, bl.a. fra nogle af de større danske pladeselskaber og bookingbureauer.

Bandet påbegynder indspilning af ny EP den 8. Februar i Århus Lydstudie i samarbejde med producer Kenn H. Eskildsen fra Broken Beats - EP'en bliver udgivet sidst i marts og vil blive fulgt op med DK-tour og omfattende promotion. Formålet er at udvide bandets fanbase og komme tættere på det udtryk, som bandet i fællesskab stræber efter samt få idé om, hvad de som band kan. På den måde kan Zeitgeist blive mere definerede overfor et voksende publikum med henblik på at udgive et album.

Zeitgeist lever for at skabe og spille musik og forberede de fedeste koncerter, de overhovedet kan. Tilstedeværelsen, energien og kontakten til publikum er i højsædet og bandet gør alt for at efterlade det stærke indtryk hos publikum.-L-