x

Varde Sommerspil 2011
Friluftsscenen Arnbjerg
D. 04.07.2011 Kl. 20:00

Varde Sommerspil 2011 - Syv Brude til Syv Brødre.Der er adgang til Friluftsscenen 1 time før forestillingen. Har du husket at købe skovtursmenu?HVIS DU SELV ØNSKER AT VÆLGE DIN PLADS, KAN DU KØBE BILLETTER OG SKOVTURSMENUER TIL FORESTILLINGERNE VED AT  TRYKKE HER:  BILLETKØBHvis du ønsker at købe mere end 16 pladser skal du kontakte Varde Turistbureau på tlf. 75212777 / 75223222 Nummererede pladser.

Se vore regler vedr. evt aflysning på www.7-kanten.dkAdresse:

Friluftsscenen i Arnbjerg,

Arnbjerg Allé, 6800 VardeArr.: 7-kanten - den vestjyske amatørscene"Syv Brude til Syv Brødre" er en amerikansk westernmusical med squaredance og sus i skørterne, store danseoptrin og en handling, der kalder smil og latter frem hos publikum i alle aldre.

Vi møder syv ungkarle, der lever en rigtig mandetilværelse og mandehørm på en afsides farm i Rocky Mountain bjergene,

og vi møder servitricen, Milly, som påtager sig at få nogle pæne og ordentlige fyre ud af de uopdragne brødre, så de optræder

civiliseret og velsoignerede. Bagtanken er at få de seks af dem gift, så hun kan beholde sin udkårne Adam alene på farmen. Planen lykkes. Men brødrene skal gennem slagsmål med de lokale rivaler og et veritabelt bruderov og ha' hjælp af en lavine, før de alle glade kan holde bryllup.