x

KarriereKanonen
Huset i Magstræde, Musikcaféen
D. 01.04.2011 Kl. 21:00

KarriereKanonen er Danmarks stærkeste bud på talentudvikling.

KarriereKanonen er mere end konkurrence, det er et unikt musikprojekt. Bag projektet står de stærkeste spiller i dansk musikliv: DR, KODA, Bandakademiet, Roskilde Festival og [spillesteder dk], mens også Royal Unibrew støtter op om KarriereKanonen.

Fokus er at hjælpe og udvikle dansk upcoming musik, og sammen sikrer parterne, at KarriereKanonen kommer hele vejen rundt: Live, airplay, talent- og karriereudvikling, rettighedssikring, kunstnerisk frihed og medbestemmelse.

• THE TWILLIGHT DOGS
The Twilligt Dogs spiller alternativ indie pop i et drømmende lydunivers fyldt med masser af keyboard riffs og smukke guitar detaljer. De overdådigt harmoniske korarrangementer fylder rummet med varme og intimitet og når helt ind i sjælen på publikum. Teksterne kredser om det nostalgiske liv, at klare vinterens kulde og at blive revet itu af løver.

• SAKARIS
Bag navnet SAKARIS gemmer sig den 23-årige færøske producer Sakaris Emil Joensen. Alene i værelset, omringet af blinkende lys fra de forskellige synthesizere og trommemaskiner, sidder den unge mand og komponerer sin musik: en pop-cocktail, der består af lige dele naiv 8-bit computerspil musik, glamourøs 80er stemning og pumpende elektrorytmer.
Den melodiske, tæt arrangerede musik kan måske bedst forklares som en kombination af Basement Jaxx og The Beach Boys; elektropop med dybde.

• LAURA DRESCHER
En dag trådte københavnske Laura Drescher ind i en pladebutik i New York, på det tidspunkt var hun bosat der og arbejdede som DJ. Hun var i butikken for at finde plader der kunne præstere noget nyt, dog uden held, intet kunne præstere det helt rigtige. Laura begyndte at høre tunge beats og melodier inde i sit hoved, der udviklede sig og måtte bryde ud. Det blev starten på hendes musikkarriere.
Laura Dreschers musikalske univers er et fyldigt væld af mudrede synthesizere og elektroniske beats med uhyggeligt smukke vokalharmonier. Følelsen af at befinde sig i universet frembringer hallucinationen om en forvirret gåtur på en hektisk weekendaften, gennem en distanceret storby, der på en gang virker bekendt, men på samme tid er fyldt med fortidens spøgelser og ukendte ansigter.