x
Supercharger

Supercharger
Forbrændingen
D. 30.04.2011 Kl. 21:00

SuperCharger er endelig på gaden med deres andet album ”That’s How We Roll”, som er opfølgeren til deres anmelderroste og prisvindende debutalbum ”Handgrenade Blues” fra 2009.

Med kun 2 år på bagen, har de københavnske drenge formået at få fire stjerne af GAFFA-anmelderen Keld Rud for anden gang, og han roser deres nyfundne musikalske identitet med ordene: ”På ”That's How We Roll” har bandet fået en mere rocket produktion, der klæder deres beskidte højoktans-rock'n'roll perfekt”.

Med fødderne solidt plantet på jorden, tager albummet dig igennem en turbulent rejse med blues og country, der stadig har rockens genkendelige guitarsriffs og hurtige rytmer. SuperCharger har holdt deres ord, da de skrev, at de har "kastet sig ud i både akustiske sange, sing-along numre og hard-rock festmateriale".

Albummet er så fantastisk varieret, og det kan bandets ”nye” medlem, Lars Rygaard, der spiller klaver og mundharmonika, tage en del af æren for, da han tilfører bandet en anden lyd, der får albummet til at nå ud over kanten af klassisk rock. Udover den nye lyd, oplever man på albummet langt flere aspekter af Mikkel Neperus' vokal, som formår at ramme plet på hver evig eneste sang.

Selvom det ikke lyder som en nakke-smertende oplevelse, så går albummet rent ind med de overraskende klange af rock’n’roll blandet op med delta blues, der bliver krydret med hårde toner i countryriffs.

Deres rockede produktion, produceret af Kristian Thomsen, der blandt andet har arbejdet med folk som Tue West og Black City, har fået Keld Rud til at anslå dem til at være ”(..)et af de mest ophidsende rock'n'roll-bands i Skandinavien pt.”.

Oplev SuperCharger til en hæsblæsende aften på Forbrændingen!
-L-