x

Lis Sørensen På Kroen
Skovriderkroen
D. 10.06.2011 Kl. 20:00

Program.

Kl 20.00 velkomst cremant d´alsace hertil 2 varianter af hjemmelavede chips med dip.

Menu

Køkkenchefens 3 små forretter

Carapacio af okse serveret med ruccola, parmasanost og parfumeret med trøffel

Grønne Asparges serveret med søkogte rejer og rygeost creme

Let grillet Tun med sesam og advokado creme

2008 Georgs du Boeuf, Chardonnay, Hobnob,, Frankrig

Hovedret

Helstegt Oksemørbrad serveret med confiterede blomme tomater, creme af hvide asparges nye kartofler og rødvinssauce

2009 Perez Cruz Cabernet Sauvignon Reserva - Maipo Valley,

Dessert

Chokolade fondant hertil jordbær salat og vanilje iscreme

2009 Domaine Larroudé, Jurancon Doux 100% Gros Manseng -


Fri bar med øl vand og vin til 24.00

Velkomstdrink og snacks

3 rettersmenu med tilhørende vine

Fri bar med øl vand og vin til 24.00

Pris pr. pers kr. 1495,-

-A-