x
Low (Us)

Low (Us)
Vega
D. 08.08.2011 Kl. 21:00

Når slowcore-pionererne Low gæster Lille VEGA den 8. august 2011, er det med helt nyt materiale på repertoiret i form af det længe ventede album C´mon, der udkommer den 12. april. 

Aktuelle slow-core pionerer.
Low, som består af ægteparret Alan Sparhawk og Mimi Parker samt bassisten Matt Livingston, udgiver den 12.april albummet C’mon, der ligesom deres legendariske slowcore-album Trust fra 2002 er indspillet i den nedlagte katolske kirke i Duluth, Minnesota. Kirken er i kraft af stedets høje, hvælvede lofter, naturlige rumklang og hørbare affinitet for orgellyde med til at skabe bandets unikke og varme lyd.

På bandets
hjemmeside kan man blandt andet se videooptagelser af bandet under indspilningerne til C’mon i den gamle kirke.

C’mon er trioens niende studiealbum, og det første siden bandets seneste album Drums and Guns fra 2007, der fik anmelderroser og blandt andet modtog 5/6 stjerner i
Soundvenue.

Pionerer indenfor genren
Low var i starten af 90’erne nogle af de første til at implementere og popularisere stilen slowcore, der karakteriseres ved tilbageholdende, langsomme og minimalistiske indierock-kompositioner. Denne stil mestrer bandet stadig, og til august er de klar til at levere en forrygende Lille VEGA-koncert i den underspillede genre med den store lyd.

I 2008 leverede Low en fabelagtig koncert i Lille VEGA, der begejstrede GAFFAs anmelder, som belønnede bandet med 5/6 stjerner og blandt andet skrev: ”Lows musik er meget intens og har i sine ekstreme følelsesfremstillinger og de historier, der bliver fortalt, en nærmest katharsisk egenskab, der gør, at sangene i dén grad fortjener at blive oplevet live.”
-L-