x

Jazz Festival - Mark Solborg
Københavns Musikteater
D. 06.07.2011 Kl. 20:00

AFLYST PGA VANDSKADEJazz Festival - Mark Solborg - feat. Evan Parker den 06.07.2011 kl. 20:00 - adgang fra kl. 19:00


Billetpris kr. 120,- ex gebyr

Unummererede siddepladser

Der er lagt op til et usædvanligt og enestående møde på tværs af grænser og generationer, når den legendariske engelske saxofonist Evan Parker gæster København på foranledning af Mark Solborg Trio. Parker er en unik musiker og improvisator der står som en central figur og stilskaber på den europæiske jazzscene.

Mark Solborg har de sidste år haft et omfattende virke med koncerter i hele Europa, Mellemøsten og Asien. Han har optrådt og indspillet med bl.a. Herb Robertson (US), Chris Speed (US), Mats Eilertsen (NO) og Pål Nilssen Love (NO). Rytmesektionen bag Mark Solborg er en forrygende og uforudsigelig kombination af norske Mats Eilertsen på bas og danske Peter Bruun på trommer. 

Eilertsen er noget af det bedste Norge kan byde på bas-mæssigt. Han er at finde overalt på den norske scene og har bl.a. spillet med grupper og musikere som Food, The Source, Ernst Reijseger, Pat Metheny, Bobo Stenson, Frederik Ljungkvist o.a. Bruun har tidligere optrådt på festivaler og spillesteder i Litauen, Norge og Danmark og må betegnes som en af de største danske trommetalenter. Evan Parker (UK):Reeds

Mark Solborg (DK): Guitar

Mats Eilertsen (NO): Bas

Peter Bruun (DK): TrommerArr.: Københavns Musikteaterwww.kobenhavnsmusikteater.dk