x
The Floor Is Made Of Lava

The Floor Is Made Of Lava
Magasinet
D. 13.05.2011 Kl. 21:00

The Floor Is Made Of Lava - Rock Hard Power Spray, Vomit Supreme + support

den 13. maj 2011 kl.21:00. Dørene åbner kl.20:00.
Billetpriser:

Løssalg: 130 kr.

Medlem + Studerende: 90 kr.

Unummererede sidde- og ståpladserROCKBRAG til Kulturmaskinen Festival 2011- The Floor Is Made Of Lava

The Floor Is Made Of Lava har i den grad markeret sig på det danske rock-landkort, senest med titlen "Årets nye danske navn" ved Zulu Awards 2011.

Den flabede engelsk-inspirerede rock fra 2007 voksede i 2010 ind i en mere klassisk rock’n’roll-skabelon med bandets andet album, "Howl At The Moon", der med numre som "Leave Me Now (Leave Me Tomorrow)" og "All Outta Love" fremhævede bandet som seriøse og helstøbte rockmusikere.

http://www.myspace.com/thelava- Rock Hard Power Spray

Stilen er knivskarp punket hardrock!

Rock Hard Power spray er på få år kommet ganske vidt omkring. Siden dannelsen i 2004 har bandet vundet verdens største livekonkurrence Emergenza Festival for næsen af intet mindre end 7000 deltagende bands, de har udsendt tre albums, indspillet i USA, samt turneret heftigt i Europa, USA, Rusland og Kina.

http://www.myspace.com/rockhardpowerspray

- Vomit Supreme

Vomit Supreme er en rå og umoderne 4-kløver, der spiller flerstemmigt smadret indierock med elementer fra psychedelic, blues og pop.

Vomit Supreme er et relativt nyt band på den danske scene, men medlemmerne har stiftet bekendtskab med musikscenen før. Eksempelvis er bandets ene guitarist Frederik Valentin normalt at finde i Rock Hard Power Spray, mens bassist Karsten Dines Johansen har opnået erfaring gennem etablerede rocknavne som Strawberry Slaughterhouse og Horrorpops.

http://www.myspace.com/vomitsupreme

- Show Go Maniac

Old-school Rock’n’Roll, der lægger sig op ad klassiske rockands som ACDC og lokale, Rock Hard Power Spray.Arr: Kulturmaskinen & DanceLikaMonkey