x

Helmig Solo
Glassalen i Tivoli
D. 18.09.2011 Kl. 20:00

Yderligere to shows i Glassalen, København
d. 16 + 17-09-2011
Forsalget er starter mandag d. 24. januar kl. 10.00

For kørestolspladser kontakt Callcentret på tlf. +45 70 263 267

THOMAS HELMIG opfylder en gammel drøm og går solo
At starte en opremsning af Thomas Helmig's 25 år lange karriere er vist det rene tidsspilde, de mange højdepunkter og den enorme succes er kendt af alle. Senest er hans største hit og mest populære sange blevet samlet i boksen "Past Forward" (3 cd'er + en live dvd) og den ligger - surprice surprice - i toppen af salgslisten. Igennem alle årene har Helmig været en flittig og umådelig populær koncertkunstner og der er vel næppe den scene, den festival og det TV show han ikke har besøgt mere end en gang. Og bag sig har han altid haft en perlerække af landets (og nogen gange udlandets) bedste musikere og sammen har de altid været garanter for store koncertoplevelser for det altid veloplagte og dedikerede publikum.
Efter alle disse år, alle disse plader, alle disse koncerter - er der een ting som Helmig aldrig har fået prøvet af. At tage på turne helt alene, solo, og uden det sikkerhedsnet et band immervæk lægger under solisten.
Om denne kommende turne siger Thomas selv:
"Det er en gammel drøm der nu går i opfyldelse, at tage sangene med ud og spille dem som de jo lød da jeg i sin tid skrev dem - alene med en guitar eller et klaver. Jeg glæder mig utrolig meget til at møde mit publikum på denne måde, bare dem og mig - og jeg vil til koncerterne dykke ned i bagkataloget og spille favoritterne, spille sange jeg ikke normalt spiller med bandet, spille helt nye sange skrevet til denne turne og mon ikke der også dukker nogle coverversioner op henad vejen. Det er en kæmpe udfordring for mig at tage på denne turne og som sagt så glæder jeg mig helt vildt".
Den kommende HELMIG SOLO turne starter med fire koncerter i Glassalen i Tivoli i København og ruller derefter ud over landet med koncerter i en stribe jyske og fynske byer for halvanden måned senere at slutte i hjembyen Aarhus med to koncerter i Musikhuset Aarhus' store sal.
Med på turen, thi helt alene er Thomas faktisk ikke, er keyboardspilleren Poul Reimann.
-L-