x

Northside Festival 2011 - 1-dags Billet Søndag
Ådalen - Aarhus
D. 12.06.2011 Kl. 13:00

2-dages billet til 11. og 12. juni 2011

NorthSide Festival


11. og 12. juni 2011 slår den Aarhusianske festival NorthSide Festival dørene op for anden version af byfestivalen, der i 2011 vil præsentere et stærkt nationalt og internationalt program. 


NorthSide Festival slog første gang dørene op 19. juni 2010 på Tangkrogen i Aarhus, og med navne som Nephew, Mew, Veto, Selvmord og Turboweekend præsenterede den nye byfestival et stærkt og skarpt profileret musikprogram. Godt 5.000 gæster tjekkede ind på Tangkrogen i 2010. 


I 2011 vender NorthSide Festival tilbage med vokseværk. Musikken kommer til at spille i to dage, og festivalen rykker til en helt ny location i midtbyen; nemlig det store dejlige grønne areal Ådalen ved Søren Frichs Vej, bag den gamle fragtmandscentral, knap 3 km fra centrum af Aarhus. 


Musikalsk ønsker arrangørerne at præsentere et progressivt line-up af nyere danske og udenlandske artister, og indtil videre udgør Band of Horses (US), Crystal Castles (CA), De Eneste To (DK), Suede (UK), The Floor Is Made Of Lava (DK), The Streets (UK), Thomas Dybdahl (NO), Tina Dickow (DK), Turboweekend (DK) og White Lies (UK) de offentliggjorte artister.


Hold desuden øje med northside.dk og facebook.com/northsidefestival for kommende artister og andre nyheder. 


Bag om NorthSide Festival: 


NorthSide Festival er i familie med to af Tysklands største festivaler, Hurricane og Southside. Disse festivaler har en klart rocket og kantet profil til fælles med NorthSide. Med vilje ligger festivalerne tidsmæssigt tæt, så man kan være fælles om at hente navne til de respektive festivaler.


NorthSide Festivals mål på sigt er at blive en af Danmarks mest innovative, bæredygtige og brugerinvolverende festivals.


Der bliver i samarbejde med festivalens partnere fokuseret specielt på bæredygtighed inden for energiforbrug, salg af drikke- og madvarer og merchandise. Et fokus, der inden for en årrække skal være med til at gøre NorthSide Festival CO2-fri.