x
Diplo - Diplo  Special Guest L-vis 1990

Diplo - Diplo Special Guest L-vis 1990
Vega
D. 29.04.2011 Kl. 23:50

OBS: Aldersgrænse: 18 År.

Verdensnavnet DIPLO/MAJOR LAZER gratis unden åben himmel!


HLR præsenterer i samarbejde med DISTORTION FESTIVAL, SYG LYD, KARRIERE, JOLENE, HEINEKEN & CARHARTT - et gratis event den kommende fredag i Kødbyen med den amerikanske kunstner DIPLO fra MAJOR LAZER - Fredag d.29/4


Eventet med DIPLO, der oprindeligt var programsat i Store VEGA den kommende fredag, flyttes til Kødbyen, hvor der skal hygges på pladsen imellem JOLENE, KARRIEREBAR, GALLERY V1 og BAKKEN.


DIPLO er et af tidens større dj og producerer navne. Som producer har han bl.a stået bag en stor del af det Roskilde-aktuelle hovednavn M.I.A.´s produktioner, samt succesfulde remixes af alt fra Robyn og Rihanna til Burakka Some Systema og Sleigh Bells . Den kommende fredag gæster han Kødbyen til et sommerarrangement under åben himmel arrangeret af HLR sammen med DISTORTION FESTIVAL, SYG LYD, HEINEKEN og CARHARTT. Arrangementet foregår mellem 16.00 og 24.00


Som bagmænd for adskillige pakkede events med navne som Skream & Benga, Rusko og Digital Mystikz har arrangørgruppen Hansen, Løffler og Rasmussen haft succes deres initiativer og samarbejde med andre promotere siden de startede for et år siden. Da muligheden kom for at få DIPLO til Danmark igen, var det derfor oplagt også at sætte denne op i Store VEGA.


Booker i HLR, Georg Rasmussen udtaler;
"DIPLO er et kæmpe navn, og det fortjener at komme ud til et stort publikum. Vi har simpelthen ikke fået pushet bookingen godt nok ud. Vi har derfor i dialog med Distortion Festival og Syg Lyd valgt at tage chancen og gå for et brag af en udendørsfest istedet. Vi kommer helt sikkert til at tabe penge, men vi vil hellere give den gas og skabe noget unikt"


HLR har tidligere haft stor succes udendørs arrangementer i Kødbyen - senest i sensommeren, hvor 800 mennesker så bl.a. Soulclap i området ud for Karrierebar, V1 Gallery og Jolene. Denne gang har vi af grundet vores erfaring fra sidst lagt vægt på endnu bedre lyd så vi for et fantastisk anlæg ind fra MOTO - Function One !


Det er et udsædvanligt træk, at gøre en dyr, udenlandsk booking gratis. Partner i HLR, Ronnie Hansen siger;


"Det er helt sikkert ikke det smarteste økonomiske træk vi har foretaget os, men nogle gange må man huske, hvorfor vi startede med at lave koncerter i første omgang. Det var for at lave nogle helt ekstraordinære oplevelser. Nu er solen kommet, og alle glæder sig helt vildt til Distortion og Syg Lyd. Det her bliver en forsmag på alt det der kommer til at ske i løbet af sommeren"


Thomas Fleurquin fra Distortion supplerer;


"DIPLO er for Baltimore, hvad Elvis er for Memphis - og hvad giver mere mening end at abe rundt med sine venner på en parkeringsplads" Selvfølgelig bakker Distortion op omkring en så impulsiv, idealistisk og smuk gaderave tiltag.


DIPLO bakkes til arrangementet op af L-VIS 1990 (US), Copyflex, Schack, Copia Doble Systema - Live & AK 47 Crew, og der vil være 6 dåser Heineken for 100 kr. i baren ved Jolene.


Folk med billetter til den oprindelige koncert kan naturligvis få dem refunderet hos billetlugen.


Vi takker Vega for god indstilling i forbindelse med rykning af event til Kødbyen.