x
Deep Purple

Deep Purple
Forum Horsens
D. 15.12.2011 Kl. 20:00

Max 8 billetter pr. transaktion
Billetter til Kørestolsbrugere kan kun købes hos Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267
og Horsens Ny Teater

Koncert 15. december i Forum Horsens med det 47 mand store symfoniorkester
Neue Philharmonie Frankfurt

Siddeplads A: DKK. 485,- + gebyr
Siddeplads B: DKK. 425,- + gebyr
Siddeplads C: DKK. 395,- + gebyr


Ta’ et af rockens legendariske bands: Deep Purple. Sæt dem sammen med et ægte symfoniorkester. Så er der lagt op til en aften med klassisk rock-lyd og en oplevelse i en klasse for sig.Torsdag den 15. december 2011 holder Deep Purple og Neue Philharmonie Frankfurt musikalsk stævnemøde i Forum Horsens. "A Night with Deep Purple and the Songs That Built Rock" står der som overskrift på aftenen, som arrangeres i et samarbejde mellem Live Nation Denmark og Horsens & Friends. Deep Purple har været med siden slutningen af 60’erne, og bandet er still going strong. I den musikalske bagage befinder sig hit som "Highway Star", "Smoke On The Water", "Speed King"og "Hush", og album som "Deep Purple In Rock", "Fireball" og "Machine Head" har for længst opnået status som klassikere i rock-historien.Og Deep Purple kan stadig. For snart seks år siden udkom det meget roste album "Rapture of the Deep", som var en tilbagevenden til bandets tungere rocklyd fra 70’erne. Og guitarist Steve Morse afslørede tidligere i år, at bandet er i fuld gang med at indspille sit 19. album - en nyhed, rigtigt mange fans ser frem til med store forventninger. Samtidig turnerer Deep Purple flittigt. Gennem nu mere end 40 år har bandet været på landevejen igen og igen og igen. Danmark indgår altid i turné-planerne, og rigtigt mange danske byer har gennem årene haft besøg af gruppen, der for fire årtier siden var med til at definere heavy-rocken.


Nyheden er, at Deep Purple nu kommer med selskab af et helt symfoniorkester. Dét prøvede bandet første gang tilbage i 1969 - et årstid før det store gennembrud. Nu sker det igen, og i dag har Deep Purple alle hitsangene, der får tilført en ny dimension ved at blive klædt i klassisk lyd.


Deep Purple består i dag af sangeren Ian Gillan, bassisten Roger Clover og tromme-slageren Ian Paice, som alle har været med siden starten, samt guitaristen Steve Morse (med siden 1994) og keyboardspilleren Don Airey (med siden 2001).