x

Dr Nytårskoncerter 2012
Falconer Salen
D. 13.01.2012 Kl. 20:00

Kørestolspladser sælges kun gennem Koncerthusets kundecenter på tlf: 3520 6262

For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: klik ind på www.dr.dk/gruppebestilling

Bliv medlem af DR UnderholdningsOrkestrets Klub og få rabat samt medlemsfordele på de store musikalske oplevelser - Klik her.Lars Lilholt Band


DR UnderholdningsOrkestret


 Dirigent: David Firman

Konferencier: Hans Otto Bisgaard


Når DR UnderholdningsOrkestret til januar turnerer Danmark rundt med DR Nytårskoncerter bliver det med Lars Lilholt Band. De har i mere end 25 år været en af de største attraktioner på den danske livescene, deres koncerter er ofte blevet tillagt en magi, en samhørighed mellem band og publikum, som nok byder på fest, farver og fællessang, men også formår at gå et spadestik dybere. 'Kald det kærlighed' er blevet hvermandseje og har fundet vej til Kulturministeriets Kulturkanon, og omkvædet i 'Onkel Christian' er for længst blevet lydsporet til mangen en sommerfest.

De festlige Nytårskoncerter med DR UnderholdningsOrkestret og deres gæster er blevet en tradition og en publikumssucces af de helt store. 13.500 feststemte publikummer hyldede i januar 2011 legendariske Procol Harum i musikalsk samarbejde med DR UnderholdningsOrkestret. Traditionen tro var alt udsolgt ved de i alt otte koncerter i København, Aalborg, Vejle og Aarhus, og publikum kvitterede med stående klapsalver, da konferencier Hans Otto Bisgaard kunne love, at der ved DR Nytårskoncerter i januar 2012 både ville blive festet musikalsk igennem og sunget på dansk!
Nu ved vi, at Hans Otto ikke lovede for meget.