x
Kanye West

Kanye West
Plænen i Tivoli
D. 11.08.2011 Kl. 22:00

Max 6 billetter pr. kunde.
Entré til Tivoli er inkluderet i prisen.

Hvis du har et Tivoli årskort kan du købe 2 billetter med rabat her (Indtast årskortnummer som kode)


Kanye West rammer Danmark i 2011 - og denne gang er den god nok! Tivoli har nemlig sikret sig, at den respekterede superstjerne med utallige hits på samvittigheden giver koncert på Plænen den 11. august.


Kanye West er på trods af sine kun 33 år et fænomen, der først blev kendt som producer, men siden 2004 har udgivet 5 albums i eget navn. Han har sideløbende arbejdet med et utal af verdensstjerner herunder Rihanna, Usher, Alicia Keys, Justin Bieber, Katy Perry og ikke mindst Jay-Z, som West forventes at udgive et duetalbum med i 2011.
Kanye Wests seneste udgivelse 'My Beautiful Dark Twisted Fantasy', der udkom i november 2010, fik topanmeldelser både internationalt og herhjemme, hvor bl.a. Politiken og Gaffa tildelte albummet fuldt hus i form af 6 stjerner.
Koncerten bliver samtidig introduktion af en helt ny koncertform i Tivoli, hvor forlystelseshaven lukkes helt ned kl. 17.00 og genåbnes en time senere kun for koncertgæster.


Haven har almindeligt åben indtil kl. 17.00 og åbner igen til Kanye West koncerten kl. 18.00.
Et udvalg af alle forlystelser vil være åbne. Der vil ikke være indercirkel til denne koncert, men selvfølgelig de fornødne sikkerhedsforanstaltninger, så kom i god tid. Dog ikke før kl. 18.00. De fleste restauranter vil også være åbne og flere vil byde på specielle Kanye West menuer. Der vil ligeledes også være musik og anden underholdning i Haven indtil koncerten kl. 21.00.


OBS: Falske billetter til salg!
Der er hjemmesider, der sælger falske billetter til Kanye West-koncerten på Plænen i Tivoli den 11. august 2011. Billetter kan kun købes gennem Billetlugen eller Tivolis Billetcenter. Online er det eneste salgssted billetlugen.dk. Koncertbilletterne koster 495 DKK + billetgebyr eller 445 DKK + billetgebyr for årskortholdere og kan købes online via billetlugen.dk fra den 15. april kl. 10.00 - Guldkortholderne kan dog som de eneste allerede købe billetter den 14. april kl. 10.00 hos billetlugen.dk.
Ved spørgsmål kan Tivoli kontaktes på 33 15 10 01.