x

Syng-med Messias
Musikhuset Aarhus
D. 17.12.2011 Kl. 12:00

Dig og Messias


Det var en stor succes, da Aarhus Symfoniorkester og chefdirigent Andretta for første gang arrangerede Syng-med-Messias i 2009. Mere end 250 sangglade midtjyder tilmeldte sig publikums-koret, og ved lørdagskoncerten genlød Symfonisk Sal af Halleluja.
Så synger du i kor, eller har du gjort det engang, så er chancen her endnu engang for at del-tage i denne helt særlige begivenhed.
Messias indeholder mange krævende korpartier, så der vil naturligvis være forudgående prøver, ligesom det forventes, at man forbereder sig hjemmefra. Alle korister skal kunne komme til de planlagte korprøver hhv. 14. november og 5. december kl. 19-22 med Søren Kinch Hansen og 21. november og 12. december kl. 19-22 med Giancarlo Andretta, som endnu engang glæder sig til at møde en masse entusiastiske og engagerede korister.


Syng-med Messias koncerten er gratis for de medvirkende korsangere, mens der er enhedsbilletpris for det øvrige publikum.


Om tilmelding


Der er ingen forudgående optagelsesprøve, men nuværende eller tidligere korerfaring er nødvendig. Tilmelding på mail: [email protected] - angiv venligst navn, adresse og tlf.nr. samt stemmetype og korerfaring. Frist for tilmelding er 1. oktober 2011.


Medvirkende:
Giancarlo Andretta, dirigent
Ditte Højgaard Andersen, sopran
Marianne Beate Kielland, alt
Jeffrey Francis, tenor
Lars Fosser, bas
Vokalensemblet GAIA

Program:
Händel Messias (uddrag og uden pause)
Arr: Aarhus Symfoniorkester


Abonnementssalg til Aarhus Symfoniorkester begynder både online og fra Musikhusets Billetsalg mandag 11. april kl. 11.
Uddeling af kø-numre påbegyndes kl. 10.
Ønsker man at købe billet til enkelte koncerter sælges resterende billetter 2. maj kl. 11.