x

Semino Rossi
Forum Horsens
D. 11.02.2012 Kl. 20:00

Billetter til Kørestolsbrugere kan kun købes hos Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267
og Horsens Ny Teater

Semino Rossi kommer tilbage til Horsens i 2012!Semino Rossi er en af de mest succesfulde live-kunstnere i Tyskland de seneste år.
Indtil nu har over 500.000 tilskuere oplevet hans turnéer.

Den hidtil største succes kom med turnéen "Kærligheden består" - live med orkester - Tour 2010 ". 200.000 tilskuere oplevede et koncertprogram som rørte og begejstrede, - ikke kun de dedikerede fans, men alle der var med, ved et mangfoldigt, multikulturelt og meget personligt program.


Naturligvis med en oplagt Semino Rossi, der præsenterede musiknydelse på højeste niveau og viste spilleglæde, der kommer fra hjertet sammen med hans sydamerikanske temperament.


På baggrund af sine fans´ begejstring og opfordring har Semino Rossi nu besluttet, i 2012, igen at drage på en ny europæisk turné. Den argentinske popstjerne og hjerteknuser vil på turnéen præsentere sommerens kommende album med de nye sange live. Men kender man Semino Rossi, ved man, at hans koncertrepertoire altid sammensættes af nogle af hans mest elskede sange i samspil med spændende og afvekslende elementer. Der er en meget speciel koncertoplevelse i vente. De, der endnu ikke har oplevet den romantiske slagersanger live bliver hurtigt overbevist af, hvor overraskende charmerende og underholdende en koncertaften med Semino Rossi er. Sydamerikanske toner, blandet med den tyske pop - det er ikke for ingenting at Semino Rossi allerede har vundet flere publikum priser, såsom ECHO, "Goldenen Stimmgabel", "Golden Henne" og "Amadeus" og blev også hædret som 2011-ECHO Nomineret i kategorien "Schlager National".


Mere end tre og en halv millioner solgte albums. Guld, platin og dobbeltplatin er beviset på en kunstner, der trods succes aldrig mister nærheden til sine fans.


Semino Rossi åbner den 29. januar 2012 for en turné med 50 koncerter, som i de følgende måneder gæster Tyskland, Østrig, Holland, Belgien, Frankrig, Danmark og Schweiz.


Semino Rossi optræder i Forum Horsens den 11. februar 2012