x

Sigurds Tøjdyrssymfoni - Familiekoncert
Musikhuset Aarhus
D. 24.03.2012 Kl. 10:00

Kørestols- og ledsagerpladser kan købes igennem Musikhuset Aarhus Billetsalg på tlf. 89 40 40 40. Telefontid 11-18 alle dage.

Familie/brunchkoncerter


Sigurds symfoniske ABC-koncert


Nu har han gjort det igen! Sigurd har skrevet en ny omgang sange, som på kort tid er blevet utrolig populære og tegner til at blive børneklassikere på linje med sange som ”Bjørnen Bjørn”, ”Sigurds Bjørnetime” og ”Godnatsangen”. Denne gang har han kastet sin kærlighed over alfabetet og skrevet en sang til hvert bogstav. Vi skal høre om Inge Ibsen i Island og om Tyvenes topchef Tage, der tog til Trige og tyvstjal tage! Vi skal også høre de andre sange, vi kender fra Sigurds TV-programmer.
 
Aarhus Symfoniorkester pakker Sigurds sange ind i symfonisk velklang og ledsager koncertens solister, de to søskende Elisabeth og Peter Guang på 10 og 16 år, som vil demonstrere deres store pianistiske potentiale. På podiet står den dygtige dirigent Henrik Vagn Christensen, som ofte optræder sammen med Sigurd.
 
Sigurd tager sit favorittøjdyr med - hvem mon det er? Husk at medbringe dit eget favorit-tøjdyr til en humørfyldt koncert med masser af sang, sjov og symfonisk ABC. Drag herefter på ekspedition i instrumentjunglen, når Aarhus Musikskoles store åbent hus arrangement ”Musik til Livet” løber af stablen. Her vil der være gratis workshops og mulighed for instrumentprøvning i konservatoriets lokaler rundt i Musikhuset.


Musikhusets café, Johan R, serverer en lækker brunch som kan bestilles på tlf. 22 30 00 92 eller [email protected]

Koncerterne varer ca. en time og er uden pause

Sigurd Barrett, solist og konferencier
Henrik Vagn Christensen, dirigent
Elisabeth Guang, 10 år  klaver
Peter Guang, 16 år, klaver