x
Brother Grimm + Caotico (Se)

Brother Grimm + Caotico (Se)
Vega
D. 12.04.2012 Kl. 21:00

Der er lagt op til fest i VEGA den 12. april, hvor man kan opleve en dobbeltkoncert med Danmarks eneste indierapper Brother Grimm og svenske Caotico, der netop nu er godt på vej mod toppen i hjemlandet.

De to bands gæster Ideal Bar i en dobbeltkoncert, hvor den står på dansevenlig synthpop med kant og indierap med disco-inspiration.

Brother Grimm
Bag navnet Brother Grimm gemmer sig Asbjørn Auring Grimm, som i flere år var sanger i Decorate Decorate, mens han bestyrede Københavns bedste indieklub på Stengade 30. Men i samarbejde med producer Lasse Lyngbo (White Pony, Vinnie Who, Diefenbach) er eksiljyden nu sprunget ud som super talentfuld rapper med noget på hjertet.

Første gang man hørte ham som rapper var på dj-duoen White Ponys hit ”Falling”, og i efteråret 2011 udkom så debutpladen Just Saying, der bl.a. indeholdt den disco-inspirerede single ”Wiggedy Wack”.

Inden pladen kom på gaden havde Brother Grimm allerede haft et travlt år med koncerter på bl.a. Roskilde Festival og til VEGAs Udvalgte. Nu er Brother Grimm så tilbage i VEGA.

Denne gang ikke som en af VEGAs Udvalgte, men på egne ben og med et album i bagagen.

Caotico
De er blevet kaldt Norrlands svar på MGMT, men selv siger de, at de mere er inspireret af Lil’ Wayne og Madonna.
De tre svenskere fra Umeå spillede på mange af sommerens festivaler i Sverige, og bandets første single "Back Of My Head" blev valgt til "Song Of The Day" af Popjustice og blev spillet flittigt på svensk P3.

Efterfølgende har Caotico fået pladekontrakt og har hittet med sangen “Brains Out”, der fik en del opmærksomhed på grund af dens catchy 80’er-vibe og dens seksuelle tekst, der leveres i en duet med barndomsvennen Tove Styrke. Sangen har også haft spilletid på P3 herhjemme.