x
Niklas

Niklas
Forbrændingen
D. 22.09.2012 Kl. 21:00

Kørestolsbrugere skal blot købe Standardbillet, evt. ledsager skal ligeledes købe standard billet.
Der må meget gerne gives besked til Forbrændingen forud for ankomst på mail: [email protected], eller på tlf. 43 62 50 43, da dette vil gøre adgangen smidigere.

Ét af de største stjernefrø 2011 havde at byde på var utvivlsomt dansk-svenske NIKLAS; manden bag singlen "Ikke Mer' Mig" og YouTube fænomenerne "Ingen Dikkedarer", "Chiller Når Du Flexer", "Veninder" og aktuelle "Top Swag".


Slutningen af år 2011 bød på hans første officielle EP, der chartede som #1 på iTunes og i ugevis havde de 2 singler "Veninder" og "Top Swag" til at indtage 1- og 2. pladsen på både Spotifys og iTunes streaminglister med flere millioner streams og allerede certificeret 3 x platin status! Faktisk havde NIKLAS hele 3 numre i den danske Top 20 og både "Top Swag" og "Veninder" var i en uge i Top 100 over de mest spillede nummer i verden på Spotifys populærliste.


Derfor er det med en god portion selvtillid, taknemmelighed og ydmyghed at NIKLAS vil tage sin første landsdækkende turné i efteråret med fuld produktion. Men hvem er artisten NIKLAS egentlig?


Den unge artist har på meget kort tid rettet den samlede branches øjne mod sig, og med knapt 8 millioner views på YouTube på godt et halvt år, er NIKLAS er på mange måder det bedste danske bevis på viral vigtighed og variation. Tilmed uden at give ét eneste interview eller have ét eneste pressebillede ude - han holder sin identitet hemmelig og privat mens han lader sin stemme og sine produktioner tale for sig selv. På den måde står han i skarp kontrast til de tidstypiske sensations-prægede artister. En finurlig tilgang i en tid hvor selvudstilling synes at være reglen mere end undtagelsen.


Til sommer spiller NIKLAS ganske få nordiske festivaler og derfor rettes fokus nu 100% ind på efteråret. Et slagkraftigt live-hold og en komplementerende lyd- og lysproduktion er blevet sat og skal være med til at gøre denne første landsdækkende turné til både en succesfuld og på alle måder stor oplevelse.


-RIF-