x

Red Warszawa
Magasinet
D. 13.04.2012 Kl. 22:00

Red Warszawa til NakskovHM’88 får det danske metal kultband til Magasinet
Fredag den 13. april får Magasinet i Theisens Gård besøg af det danske kultband Red Warszawa, der i heavy metal kredse ikke behøver nærmere præsentation, men uden tvivl et af de mest spøjse bands i Danmark, der sidste gang gæstede Magasinet og HM’88 tilbage i 2005.

Red Warszawa har eksisteret siden 1987 med kultfigurerne Heavy Henning og Lækre Jens som de toneangivende personer på henholdsvis guitar og sang. De udgav deres første plade i 1996 med titlen Hævi mætal og hass og har blandt andet lavet jinglerne Børn er dumme og grimme og Hurra skolen brænder til DR’s Børneradio.

Sidenhen er det blevet til et utal af plader og i nyere tid har de blandt andet omskrevet reklamesloganet Matadormix fra Haribo til titlen med det lokale islæt Metadonmix fra Maribo og rent faktisk optaget en musikvideo på Maribo Torv, hvilket kan ses på Youtube, hvor flere af deres andre lettere skøre, men absolut uimodståelige sange også ligger.

Dørene åbnes denne dag først kl. 21 og Red Warszawa går på scenen kl. 22 og giver en over to timer lang koncert, og der er derfor ikke plads til support denne aften, så sørg for at være der fra start af, da en koncert med Red Warszawa er noget helt udover det sædvanlige.

Billetter sælges i forsalg via Billetlugen og i Super Best i Nakskov fra mandag 26. marts og eventuelt resterende billetter sælges ved indgangen fredag den 13. april fra kl. 21.

Læs mere på www.hm88.dk


-KTP-