x

Rendestenens Liljer
Det Bruunske Pakhus
D. 18.09.2009 Kl. 20:00

Rendestenens Liljer Den 18.09.2009 kl. 20.00 - Adgang fra kl. 19.00

Unummerede siddepladser 

Pris kr. 135,- / medlem af Det Bruunske pakhus kr. 110,-Rendestenens Liljer spiller gårdsange. Siden 1977 har de fortolket gårdens, gadens, værtshusenes og de rejsendes musik med en nerve og et nærvær, som har gjort dem landskendte og indbragt dem flere kulturpriser, bl.a. LOs.

Rendestenens Liljer optræder med sang og alle de klassiske gårdsangerinstrumenter: harmonika, banjo, mandolin, guitar, kontrabas, savblad og skeer, og med sin på én gang loyale og nutidige fortolkning, rammer de gårdsangerrepertoirets tone i plet.

Repertoiret spænder fra 30'ernes og 40'ernes klassiske gårdsange (både de kendte og de sjældne) over de bedste af John Mogensens tekster og til egne sange. - Det er folkelig musik i ordets positive forstand.

Gårdsangene handler om "Livet, døden + kærligheden". Arbejdsløshed, social udstødning, prostitution og fængselsophold går som en rød tråd gennem sangene - men der er også plads til en god latter, når Rendestenens Liljer er sammen med publikum. Deres gode blanding af humor og alvor og deres store nærvær på en scene taler til tilhørere i alle aldre.Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 FredericiaArr.: www.bruunskepakhus.dk