x

Ben Sands
Det Bruunske Pakhus
D. 06.09.2009 Kl. 20:00

Ben Sands

Den 06.09.2009 kl. 20.00 - Adgang fra kl. 19.00Unummerede siddepladser 

Pris kr. 70,-.

Medlemmer og studerende har gratis adgang. Billetter afhentes i Det Bruunske PakhusBen Sands (guitar, mandolin, banjo, tin whistle, vocal) er den eneste fra ”The Sands Family”, der er flyttet væk fra Rostrevor, idet han har bosat sig i Newry, små 10 km mod vest.

Fra begyndelsen var Ben en af drivkræfterne i ”The Sands Family”, men han var den af søskendeflokken, der senest kom i gang med en solokarriere efter nedtrapningen af koncerterne midt i 1970’erne. Når han optræder solo, er det primært med egne sange, for Ben har efterhånden udviklet sig til både en dygtig sangskriver, instrumentalist og sanger.

Oven i alt dette er han en dygtig storyteller, så de enkelte numre kædes sammen af anekdoter om stort og småt af både lokal og global karakter.

Ben Sands har et godt øje for de små og store dagligdags ting, og det præger også hans sange, der handler om Verden, kærligheden og livet.

Nogle er underfundige og lune, nogle er sørgelige, men en stor del er særdeles humoristiske. Inspirationen kommer - også hos ham - i stor udstrækning fra barndoms- og ungdomstiden for foden af The Mourne Mountains, i et hjem uden moderne bekvemmeligheder som indlagt vand og elektricitet, men med en rigdom af musik i form af utallige små og store sessions i forældrenes køkken.

Koncerterne – alene eller med “The Sands Family” - har ført ham langt omkring I Verden: Irland, Storbritannien, Europa, Canada, USA og Asien, og de har optrådt sammen med koryfæer som Pete Seeger, Joan Baez, Tom Paxton og Arlo Guthrie.Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 FredericiaArr.: www.bruunskepakhus.dk