x
Tue West

Tue West
Vejle Musikteater
D. 05.10.2012 Kl. 20:00

Tue West har siden 2003 været et fast inventar på den dansksprogede sangskriverscene. 

Han har fem albums bag sig i eget navn og ét med det engelsk/danske band Jaruni, Moura and Wesko og tilsammen runder disse udgivelser et salgstal på over 80.000 eksemplarer.

Ydermere har han produceret flere albums for andre artister og for sig selv og har som sangskriver / artist / producer stået bag mere end 30 radiosingler. Han har vundet adskillige priser, bl.a. P3's talentpris, en Danish Music Award og Statens Kunstfonds pris for rytmisk musik.

I 2012 turnerer Tue i selskab med den debuterende trio Jaruni, Moura and Wesko. Trioen vil både spille Tue´s egne sange, samt engelsksprogede sange fra deres debutalbum m.m. Jaruni, Moura and Wesko er et anmelderrost engelsksproget projekt og sammen med Tue West er der lagt op til en dobbeltkoncert med 3 forsangere, danske og engelske tekster, varierede lydbilleder og vekslende instrumentering. Trioen lægger som udgangspunkt op til en akustisk koncert, med nærvær, coolness og songwriting.Adgang 20 min. før showstart.

Billetkontoret på Vejle Musikteater har udover normal åbningstid åbent en time før forestillingen.Nummererede siddepladser.

Handicappladser bookes hos Vejle Musikteater.Adresse: Vedelsgade 25, 7100 Vejle