x
Teltet 2012 - Aura Dione, Medina

Teltet 2012 - Aura Dione, Medina
Teltet, Justens Plæne
D. 12.08.2012 Kl. 18:00

Teltet Randers 2012 - Justesens Plæne


Her er programmet for Teltet Randers 2012 i den 36. Randers Uge.


Vi gør opmærksom på, at de oplyste spilletider er retningsgivende, samt der kan forekomme fejl og ændringer i programmet, hvilket helst ikke skulle blive tilfældet.

Årets program er en blanding af kære, gamle venner af Teltet Randers 2012, samt et spændende udvalg af nye artister & bands, som alle er danske topnavne.
Af nye tiltag i Teltet Randers 2012 kan nævnes MacAle Baren med et udvalg af Udenlandske Øl, samt udvalgte Drinks/Cocktails & populære Shots. Madsortimentet suppleres med Stegt Flæsk m/Persillesovs, Kartofler , Rødbeder & Hjemmebagt Rugbrød. Selskaber, firmaer, personaleforeningen o.l. har nu muligheden for spisning med Fri Bar fra kl. 17.00 og efterfølgende feste videre til musikken.
Kolonihaveteltet, Vinoteket, Juice Baren, Fast Food & Madteltene, samt Kaffevognen med det store udvalg af Barista Kaffe Kvalitet er som tidligere en fast del af Teltet Randers 2012.


Og som sædvanligt sælges der "Hele Ugen Billet", der giver adgang til Teltet alle dagene i hele Randers Ugen.


Billetsalget til de enkelte dage starter elektronisk via www.teltet.dk den 2. april, og på denne side fra d. 2. maj.


Fredag 10. aug.. Teltet åbner kl. 17.00.
Fri Entré


Kl. 18.00 A Friend In London
Kl. 20.00 Queen Of Denmark
Kl. 22.00 Den Danske Mafia


Sidste års danske Grand Prix vinder A Friend In London åbner Teltet Randers 2012. Bandet opnåede en femteplads ved det europæiske Grand Prix. Endvidere var bandets forsanger Tim Schou vinder sammen med Thomas i "Skjulte Talenter" i DR. Efterfølgende får Queen Of Denmark Teltet til at gynge og alle til at synge med på hits som: Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, Fat Bottomed Girls, Crazy Little Thing Called Love og mange, mange flere!
Den Danske Mafia formidler alle de herlige gamle John Mogensen klassikere forvandlet til heftige storswingende rockversioner, spillet af disse tre fynske gangstere med en vilje af stål, og en snert af humor. Musikstilen kan være meget vanskelig at give et prædikat, men hvis man kan forestille sig stemningen ved verdens største ølfestival "Oktoberfest München", og samtidig en musikalsk kloning af John Mogensen, Metallica og Status Quo, ja så er der kun et facit på den ligning "Fut i Fejemøget".


Lørdag 11. aug.. Teltet åbner kl. 18.00.
175 kr.. incl. gebyr


Kl. 19.00 Michael Learns To Rock
Kl. 21.00 Zididada
Kl. 23.00 Tim Christensen

Det er nu 24 år siden Michael Learns To Rock gav deres første live-koncert, og endelig lykkedes det at få dem til Randers. Det er blevet til mange klassikere siden starten, og alle høres stadig dagligt i radioen. De har efterhånden nået et rekordsalg på over 10 millioner solgte albums siden debutalbummet i 1991. MLTR er jo om nogen blevet et virkelig internationalt navn efter de for alvor begyndte I Århus I 1987.
Iørefaldende omkvæd, fede danse-groove og den gode popmelodi med stort P, samt et fantastisk underholdende Live - Show er hvad Zididada serverer for Teltets publikum.
Tim Christensen and The Damn Crystals, en af dansk musikscenes absolutte sværvægtere, afslutter denne aften. Bandet har aldrig været mere rocket og pågående i deres udtryk end nu, men et par ballader får vi nok også..


Søndag 12. aug.. Teltet åbner kl. 11.30, lukker igen kl. 16.00.
Fri Entré.


Kl. 13.00 & kl. 15.00 Muddi & Salamidrengene
Store Familiedag - Gratis Forlystelser og Muddi & Salamidrengene.


Afslapning og kvalitetstid for alle. Hele eftermiddagen kan børnene more sig med en masse gratis forlystelser. Musikken til børnene står Muddi & Salamidrengene for og med deres altid smittende humør spreder de smil og solskin, selv på en regnvejrsdag.


Søndag den 12. aug.. Teltet åbner kl. 17.30


Entré 125 kr. incl. gebyr


Special Event, sommerferiens afslutning fejres

Kl. 18.00 Aura Dione
Kl. 20.00 Medina


Aura Dione kan vække minder om Kate Nash, Feist og Emilianna. Med sin debut "Columbine" har hun modtaget store roser, og karrieren er stærkt stigende i Danmark og på internationalt plan.
Medina har fået et utal priser med hjem fra både MTV, Danish Music Awards, Gaffa og Zulu, sideløbende med platinhæder i massevis og på vej i den internationale Pop-Liga. Det bliver ikke meget større!


Tirsdag den 14. aug.. Teltet åbner kl. 19.00
Entré 175 kr. incl. gebyr


Kl. 20.00 Lars Lilholt Band & Copenhagen Drummers


Der er dømt fest og stemning ved den traditionsrige, tilbagevendende Lilholtkoncert tirsdag aften - og Randers Ugen 2012 bliver ingen undtagelse. Copenhagen Drummers deltager igen og det bliver spændende at se og høre, hvad disse 6 energibundter, som slår på alt, bidrager med i år. Repertoiret bliver en blanding af de "sikre træffere", og et udpluk af nyskrevne sange - så igen i år byder "De lyse nætters orkester" på den magiske stemning ved Gudenåens bred.


Onsdag den 15. aug..Teltet åbner kl. 19.00
Entré 255 kr. incl. gebyr


Kl. 20.00 Support
Kl. 21.00 Kim Larsen & Kjukken

Glædeligt gensyn med nogle af Teltets bedste venner. Forvent en række af Kims nye sange og selvfølgelig et bredt udvalg af hans kendte og folkekære sange fra hele karrieren. Sikkert bakket op på 16. år af Kjukken, der bare bliver bedre og bedre.
Hvem der indtager scenen før Kim Larsen & Kjukken offentliggøres senere.


Torsdag den 16. aug..Teltet åbner kl. 19.00
Entré 215 kr. incl. gebyr


Kl. 20.00 Sweethearts
Kl. 23.00 Smokie


Festlige Sweethearts blander med sikker hånd de gamle popsange med rock og rul, latin, jazz- you name it - og mixer det hele sammen til et effektivt og charmerende sceneshow.


Smokies lyd er så karakteristisk og omdrejningspunktet hos mange, endvidere har bandet så mange hits, at det til tider er helt overvældende.


Fredag den 17. aug..Teltet åbner kl. 18.00
Entré 215 kr. incl. gebyr


Kl. 19.00 Lis Sørensen
Kl. 21.00 Johnny Madsen
Kl. 23.00 Sanne Salomonsen


Med sin personlige glød, stærke stemme og et "overflødighedshorn" af hits er Lis Sørensen en af Danmarks absolut mest populære sangerinder. Dejligt hun er tilbage i Teltet igen.
Som sædvanligt sørger Johnny Madsen for det bedste danske rock, der kan opdrives - mere præcist kan det ikke siges.
Hele Danmarks Rock Mama Sanne Salomonsen er garanti for en forrygende afslutning.


Lørdag den 18. august, Teltet åbner kl. 19.00


Entré 175 kr. incl. gebyr


Kl. 20.00 Danser Med Drenge
Kl. 23.00 De Glade Sømænd

Alle randrusianere, der har oplevet Danser med Drenge, vil uden tvivl kalde dem for et af Danmarks bedste live-band. Her er altid tale om fest, farver og sange der kan synges med på.
Hvor end De Glade Sømænd kommer frem spreder de store følelser og fest. De som tror, at det kun er piberygende festoriginaler i sydvest og træsko, der værdsætter dette originale orkester, tager grufuldt fejl. Ung og gammel lader sig rive med af sømændenes 2012-fortolkning af sømandsklassikere som "Når En Sailor Går I Land", "Katinka, Katinka" og "Så Længe Skuden Kan Gå" m.fl. - en festlig afslutning på denne Randers Uge.


-M-