x

Sedated Angel
Det Bruunske Pakhus
D. 11.09.2009 Kl. 21:00

Sedated Angel den 11.09.2009 kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:00 

Unummererede siddepladser 

Billetpris kr. 100,-. Medlemmer/Studerende 70,-



Sedated Angel er et af Danmarks bedste stonerock bands.

I 2005 udkom danske Sedated Angel`s debut i form af en ep på WaterPunk Productions. EP’en blev vel modtaget af både anmeldere og publikum. Bandet består af erfarne folk, med meget live erfaring, og er nu ved at skabe sig et navn inden for Stonergenren. Bandet består af musikere fra henholdsvis Kolding og Fredericia. 

Alle har spillet rock o.a. i mange år, i bands som Hurl, Dok Fishin, hekkenfelt og Darrel Slim og andre musiske sammenhænge. Sedated Angel spiller grim, beskidt, energisk mo-fo stoner rock, traditionelt med masser af fuzz, wah, de-lay: ”You name it’s all there. ”Rytmerne er tunge og lige på, med en energi ud over det sædvanlige. Musikken har overraskende skift, up-tempo riffs og psykedeliske glem-dig-selv stykker, som nok skal få hovedet til at boble. Musikalsk set har Sedated Angel hentet inspiration fra bands som “Fu Manchu”, ”Nebula”, ”Kyus” og ”Mondo Generator”, og skabt deres helt egen kontante stil. Og de gør det sgu godt. ”Groovy” riffs, lige i fjæset. Live mæssigt er Sedated Angel også meget interessante. 

Med deres energiske optræden, dertilhørende psykadeliske lyssætning og billedshow, bliver deres koncerter en oplevelse for alle sanser. Sedated Angel formår at holde god kontakt til publikum, og man bliver altid underholdt. Musikken komponeres og skrives i fællesskab. Riff’ne er hovedsageligt loddet sammen af Christian og Daniel. 

De to guitarister skiftes til at synge, og supplerer hinanden godt. Den ene med en hæs og råbende whiskyrøst, mens den anden har en mere flydende og syret sangmåde. Teksterne er skrevet af Christian, Daniel og Iversen. Inspirationen er hentet fra en fortid med menneskelig tragedie, stoffer, liv og død. 

Tekstuniverset er gamle oplevelser om lignende (Dirty Road, Waking Up On The Bathroom Floor etc.) hvilket helt sikkert forstærker din psykose. Det er derfor passende at give Sedated Angel en sekundær genrebeskrivelse i form af ”Drug’n Roll”. Første sanglinie på cd’en er ”I’m takin it all, just bring it.”

Så er du til iørefaldende smadrende stonerrock med narkotendenser er Sedated Angel lige sagen... “See the world trough burning red eyes!”

Sedated Angel er også del af et større samarbejde rodfæstet i

Waterpunk Productions, hvor alle arbejder for mere originalitet og åbenhed overfor andre projekter. 



Bandopsætning:

Christian Christensen (Vokal, Guitar)

Daniel Kristensen (Vokal, Guitar)

Tommy Iversen (Vokal, Bas)

Tommy Skouboe (Trommer)



Adresse:

Det Bruunske Pakhus,

Kirkestræde 3,

7000 Fredericia



Arr.: www.bruunskepakhus.dk