x

Kent Thomsen + De Dyre Drenge
Det Bruunske Pakhus
D. 06.11.2009 Kl. 21:00

Kent Thomsen og De Dyre Drenge den 06.11.2009 kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:00 

Unummererede siddepladser 

Billetpris kr. 100,-. Medlem/Studerende kr. 70,-Kent Thomsen – Danmarks Chicago-bluesmand no. 1 - spiller stadig bluesguitar og synger blues, nu med danske tekster. Det bli'r det nu ikke mindre blues af.

Teksterne handler om eviggyldige emner som karlekammerliv, kvindfolk, knallerter og den farlige cocktail: Gule ærter og pløjestævne. Det hele væves usandsynligt nok alligevel sammen til en fortalt historie om levet liv. Derfor må der advares om uappetitlige eller direkte anstødelige ord og vendinger, ligesom hentydninger til alkohol og stoffer, ja sågar tobak, kan forekomme.

De Dyre Drenge: Niels Nello Mogensen, bassist, kapelmester - Niels Ole Thorning, "Esbjerg Slim", pianist - Per Kolling, trommespiller.

De Dyre Drenge arbejder skam for pengene. Et velholdt herrehold, sammenspillet siden 1990. Med insisterende intuition spiller de Chicago-inspireret Blues som gjaldt det livet. Hvad det jo også gør. En lang række jobs i ind og udland, bl.a. tre gange på Åmål's Bluesfestival i Sverige, giver orkestret overskud til at bakke sangene op med en syret fantasi og et par blå toner her og dér, som Muddy Waters måske ikke ville have valgt. Men det bli'r det heller ikke mindre Blues af.

Så start fantasien og Den Indre Puch Maxi og tag med De Dyre Drenge ind i dette spejlkabinet af folk, fæ og atmosfæriske forstyrrelser. Efter koncerten på Aalborg blues festival 2008 skrev journalist Bent Stenbakken fra Nordjyske bl.a.:"Bandet lagde ud i tæt og tung Chicago-blues-stil, og underholdende var dét. Ikke mindst pga. de stærke dialektprægede tekster, som på særeste vis faktisk går fint i spænd med den elektriske storbyblues. Spøjst og morsomt, hvis man kan lidt af dialekten og kan tåle mosten, for her bliver tingene kaldt ved deres rette navn. Inspirationer fra både Povl Dissing og Johnny Madsen. Ser frem til et genhør! 

Arrangeret i samarbejde med Bluesklubben Double Trouble,Adresse:

Det Bruunske Pakhus,

Kirkestræde 3,

7000 FredericiaArr.: www.bruunskepakhus.dk