x

Løvfaldsbal/neanders Jazzband
Det Bruunske Pakhus
D. 07.11.2009 Kl. 18:00

Løvfaldsbal/Neanders JB + Tricia Boutte - Inkl. spisning den 07.11.2009 kl. 18:00 - adgang fra kl. 17:30

Unummererede siddepladser 

Billetpris kr. 225,-/Medlemmer kr. 195,-Neanders Jazzband har spillet i de fleste egne af landet, hvor et bredt udsnit af de danske jazzklubber og festivaler er blevet besøgt. Her kan nævnes: Tønder Festival, Tunø Festival, Riverboat Festival, Femø Jazzfestival, Gøteborg Jazzfestival, Livø Jazzfestival Haderslev Jazzfestival, Rømø Jazzfestival samt Esbjerg Jazzfestival.

Her udover er det blevet til adskillige optrædener i Tyskland og England. Neanders Jazzband har endvidere samarbejdet gennem 7 år med den kendte amerikanske jazz– og gospelsangerinde Lillian Boutté. Samarbejdet udmøntede sig i en årlig gospelturné, hvor en lang række af landets kirke samt jazzklubber blev besøgt.

I 2003 kunne Neanders Jazzband fejre 25 års jubilæum - vel og mærke med blot én udskiftning gennem årene, hvilket må siges at være usædvanligt af dansk jazzorkester. I den forbindelse har bandet været i studiet i november 2002, hvor de indspillede CDen ”Gumbo” med en lang række nye numre, som alle viser bandets musikalske bredde. Neanders Jazzband modtog i år 2000 årets ” FEMØ-PRIS”, og sidst men ikke mindst skal det understreges, at Neanders Jazzband gør hvad de kan for at leve op til deres slogan : ” fordi musik skal være levende. Neanders Jazzband har været en flittig gæst i Fredericia Jazzklub. De har faktisk været med lige fra Jazzklubbens start i 1987. Vort publikum kræver simpelthen at de kommer mindst en gang om året, og det prøver vi så at leve op til. Tricia Boutte Fra november 2008 startede bandet på et samarbejde med Tricia Boutté, som stammer fra New Orleans - ligesom sin tante Lillian Boutté. Tricia er desuden nært beslægtet med Mahelia Jackson. Læs mere om Tricia Boutté på: www.teedyworld.com Program: Kl. 18: Velkomstdrink 

                kl. 18.30: Middag 

                Kl. 21: LøvfaldsbalAdresse: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia