x

Mike Andersen
Det Bruunske Pakhus
D. 13.11.2009 Kl. 21:00

Mike Andersen den 13.11.2009 kl. 21:00 - adgang fra kl. 20:00 

Unummererede siddepladser 

Billetpris kr. 130,-. Medlem/Studerende kr. 100,-Moderne soul og blues med dybe rødder. Mike Andersen Band har med sine to albums og flere hundrede koncerter over hele Europa bag sig, fundet frem til sin helt egen stil inden for genrerne soul og blues. En ung soul-komet Mike Andersen har for længst markeret sit navn både i ind– og udland. Som få formår han med overskud, sin vokal, sit spil og sine kompositioner, at skabe et nærværende og spritnyt bud på, hvordan blues og soul kan fortolkes i dag uden at blive tynget ned af traditionerne. Altid leveret med en glød og et engagement, der kun kan fostres i dyb kærlighed til og i respekt for bluesmusikkens rødder.

I 2006 optrådte Mike Andersen Band som support for B.B. King og The Fabulous Thunderbirds. Mike Andersen Band må, efter hundredvis af koncerter i Danmark og hele europa, betegnes som et af landets absolut bedste livebands. Og Mike Andersen Band er igen i år hyret som support for B.B. King i juli måned i Sønderborg. 6 års konstant udvikling Mike Andersen Band satte for seks år siden sine første fodspor i den klassiske blues + soul. Gennem en naturlig proces, altid med en vision om at udvikle sig, er bandet i dag nået frem til et stærkt, personligt og meget tidssvarende udtryk.

Mike udtaler i denne forbindelse: ”Vi skelner ikke mellem genrer, men trækker frit på alle elementer af den afro-amerikanske musik, vi elsker så højt. Vi oplever, at det giver os et bredt og konstant voksende publikum.” Senest optrådte den københavnske rapper Al Agami på albummet Tomorrow. Al Agami har siden gæsteoptrådt ved flere koncerter med stor succes. Nyt album i september Den 15. september 2009 udkommer det længe ventede 3. album fra Mike Andersen Band. Ud over et særdeles tændt og inspireret Mike Andersen Band, medvirker også den internationalt anerkendte lydtekniker og producer Russell Elevado, der betegnes som en af USA´s føren