x

Stig Rossen Julekoncert 2009
Brændkjær Kirken
D. 20.12.2009 Kl. 19:30

Julekoncert med Stig Rossen i BrændkjærkirkenHyggelige og festlige stunder med de bedste julesange fra ind- og udland

Julekoncerten med Stig Rossen i Brændkjærkirkens fantastiske rum er for mange en fast før-juletradition. Også i år kommer Stig Rossen med kor og orkester til Brændkjærkirken med 3 koncerter søndag den 20 december. Det var her Stig Rossen sammen med Kolding Flisepudserlaug startede julekoncerterne for 14 år siden. Traditionen tro byder han på et bredt repertoire fra ind- og udland. Traditionelle og elskede sange – de fleste fra Danmark, men krydret med det bedste fra udlandet.

I 1997 sendte Stig Rossen CD’en ”Julelys” på gaden. I 2006 udkom så den længe ventede jule-CD, ”Når du ser et stjerneskud”. Den indeholder smukke danske julesange, blandt andet ”Nu tændes tusind julelys”, og flotte udenlandske, f.eks. ”O Holy Night”.

Julekoncerten bringer os igennem hyggelige og festlige stunder med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, inden hele salen traditionen tro rejser sig og følger Stig Rossen og Flisepudserne i ”Dejlig er Jorden”. Som Stig Rossen så ganske rigtigt selv siger det: ”Er man ikke i julestemning efter den her koncert, så står man vist ikke til at redde…”.

Ligesom tidligere år vil Stig Rossen også denne gang præsentere en gæstesolist, som i år bliver den norske sangerinde Christina Undhjem, som med stor succes faktisk også var gæstesolist for 10 år siden. Arrangør er Kolding Flisepudser Laug.