x

Stig Rossen Julekoncert 2009
Troldesalen, Vejen Kongreshotel
D. 18.12.2009 Kl. 20:00

Julekoncert Stig RossenEt par meget hyggelige og festlige timer med de bedste julesange fra ind- og udland

Julekoncert med Stig Rossen , arrangeret af Vejen Gardens Støtteforening, er for mange en fast før-juletradition. Også i år kommer Stig Rossen med kor og orkester til Troldesalen i Vejen Kongreshotel. Traditionen tro byder han på et bredt repertoire fra ind- og udland. Traditionelle og elskede sange – de fleste fra Danmark, men passende krydret med det bedste fra udlandet.

I 1997 sendte Stig Rossen CD’en ”Julelys” på gaden. I 2006 udkom så den længe ventede jule-CD, ”Når du ser et stjerneskud”. Den indeholder smukke danske julesange, blandt andet ”Nu tændes tusind julelys”, og flotte udenlandske, f.eks. ”O Holy Night”.

Julekoncerten bringer os igennem et par meget hyggelige og festlige timer med sange som ”En stjerne skinner i nat” og ”Glade jul”, inden hele salen traditionen tro rejser sig og følger Stig Rossen i ”Dejlig er Jorden”. Som Stig Rossen så ganske rigtigt selv siger det: ”Er man ikke i julestemning efter den her koncert, så står man vist ikke til at redde…”.

Ligesom tidligere år vil Stig Rossen også denne gang præsentere en gæstesolist, som i år bliver den norske sangerinde Christina Undhjem, som med stor succes faktisk også var gæstesolist for 10 år siden.

Arrangør er Vejen Gardens Støtteforening.