x

Nytårskoncert Med Ørehængere Fra 30’erne Til 70’erne - Med Trioen Kirsten Berg, Lisbeth Frandsen Og
Musikhuset Aarhus
D. 13.01.2013 Kl. 14:00


Kirsten Berg, Lisbeth Frandsen og Pia Labohn tilbyder et program bestående af perler fra det sidste århundredes populærmusik – melodier, vi har sværmet til, danset til og sunget med på. Der vil blive rig lejlighed til at nynne med på radioklassikerne fra 30erne, 40erne, 50erne og 60erne – arrangeret for to sangstemmer med klaverledsagelse - såvel de livsglade og muntre toner, som de smægtende og vemodige.


Der fremføres sange af bl.a. Aage Stentoft, Kai Normann Andersen, Ella Heiberg, Svend Gyldmark og Bent Frabricius-Bjerre. 


Trioens sangerinder, Lisbeth Frandsen og Kirsten Berg har gennem de seneste 13 år sunget sammen og har til dette program arrangeret mange af sangene som duetter - velklingende, sødmefyldte og kærligt-nostalgiske versioner af de melodier, vi alle kender. 


Ved flyglet sidder Pia Labohn, konservatorieuddannet pianist og en dreven akkompagnatør, som giver melodierne den rette klang af "dengang".


 Undervejs i programmet berettes om komponisternes spændende liv og virke, og der knyttes anekdoter til de forskellige sange. 


Vel mødt til en glad og iørefaldende eftermiddag, hvor publikum naturligvis også inviteres til at synge med.


 


 Kirsten Berg og Lisbeth Frandsen er begge cand. mag’er i musik fra Århus Universitet med sang som hovedfag. De underviser begge i sang ved aftenskolerne i Århus og dirigerer diverse kor. Desuden er de kirkesangere i henholdsvis Skovby og Mårslet kirker.

Pia Labohn har diplom- og musikpædagogisk eksamen i klaver fra Det jyske Musikkonservatorium i Århus. Videregående uddannelse i Østrig, Italien samt USA. Er organist ved Mårslet kirke og underviser musikstuderende i klaver på Musikvidenskabeligt Institut på Århus.