x

Theessink & Møller
Dexter
D. 27.02.2013 Kl. 20:00

Publikum kan glæde sig til en intens og medrivende oplevelse med d’herrer Theessink & Møller, der siden 2004 har arbejdet sammen i blues trioen Theessink, Nalle & Møller. Siden trioen blev opløst i foråret 2010, har de to guitarister besluttet at videreføre de gode takter, der blev dannet med trioen.

Repertoiret byder på sange fra Hans Theessinks omfattende bagkatalog krydret med andre numre fra den traditionelle blues roots genre. Alt sammen karakteriseret af Hans Theessinks dybe og varme baryton.

Koncerterne vil naturligvis rumme særlige lækkerier for guitarentusiaster – i form af til tider nærmest halsbrækkende og til tider følsomme og lyriske guitarimprovisationer.

Sammen har de to inden for de seneste år høstet stor musikalsk anerkendelse.

De har med trioen Theessink, Nalle & Møller siden 2005 modtaget to Danish Music Awards – begge for årets danske blues album.

Også hver for sig har de gjort sig bemærket. Knud Møller modtog i 2007 prisen som ”Årets danske instrumentalist” på Folk Music Awards i Tønder. Hans Theessink har været nomineret til og vundet et hav af priser verden over. Han vandt så sent som i 2010 for anden gang den østrigske Amadeus Music Award for bedste udgivelse i kategorien Jazz·World·Blues.

Hans Theessink har gennem årene spillet med mange personligheder på den internationale musikscene, heriblandt Donovan, Arlo Guthrie og senest Terry Evans. Knud Møller er bedst kendt i Danmark, ikke mindst for sit mangeårige engagement hos danske navne som Johnny Madsen, Allan Olsen og Dalton.