x
The William Blakes

The William Blakes
Amager Bio
D. 10.02.2013 Kl. 20:00

The William Blakes fejrer Fastelavn med gæster for femte år i træk


Fastelavnssøndag - den 10 februar - inviterer The William Blakes til fastelavnskoncert i Amager Bio. Traditionen tro vil både publikum og orkester være udklædt, og stemningen bliver forhåbentlig lige så unik som de sidste år. De eneste bekræftede gæster indtil videre er gruppen Dreamers' Circus der er en sammensætning af prisvindende klassiske og folkemusikere.

Frank Hvam og Kristian Riis "Danmarks flotteste guitarist" og Kristina Renée til William Blakes fastelavnskoncert


På søndag i Amager Bio dukker komikeren Frank Hvam op som gæst på scenen. Han afholdt for nylig med Simon Kvamm showet Hvam og Kvamm og venner, hvor The William Blakes (for anden gang) var med som husband. Men denne gang er det altså ham, der er gæst i The William Blakes show. Frank Hvam er udtalt William Blakes-fan, men ingen ved hvad han vil optræde med på søndag. Endnu færre ved hvad han vil være klædt ud som.


Kristian Riis - guitarist for Nephew - dukker også op på scenen. Han meldte sig selv på banen i sidste uge da udtalte at fastelavnskoncerten "lyder sjov. Er dog lidt fornærmet over ikke at blive inviteret med... Jeg er jo DK´s flotteste guitarist." Det kunne bandet ikke lade stå. Så han er hermed på plakaten.


Kristina Renée har netop indspillet sit debut-album med Frederik Nordsø fra The William Blakes som producer. Hun vil også stå på scenen og synge et af The William Blakes' numre i Amager Bio på søndag.


The William Blakes' fastelavnskoncert er en velgørenhedskoncert, hvor overskuddet går til foreningen Partners In Health, der arbejder med nødhjælp i Haiti.


 -KTP-