x

Backseat
Tobakken
D. 14.02.2013 Kl. 20:00

BACKSEAT.

Dato: 14/2-2013 KL.20.00 - DØRENE ÅBNER KL. 19.30

Unummererde siddepladserI sit tyvende leveår demonstrerer Backseat fortsat, på deres sprutnye album ”Seasoned & Served” ,  en stålsat holden snuden i sporet, tro mod sin oprindelige stil og dens univers, men i stadig udvikling, og kan som et af de få bands i sin genre herhjemme stadig smykke sig med noget, man skulle tro var en selvfølge, nemlig gode sange!

Det var i 1991 bandet første gang så dagens lys, dengang som BACKSEAT BOYS og som i dag med Ivan Pedersen i front! Bandets store kærlighed til  ”american music” har aldrig fornægtet sig og deres enighed i opfattelsen af, at gedigen rootsmusik skal spilles med kompetent, håndholdt og i respekt for genrens lydige – og narrative tradition, har aldrig ændret sig. De indiskutabelt fremragende musikere vi taler om i kernen af orkestret, er guitarist Søren Jacobsen, Ivan på vokalen og bassisten og sangeren Helge Solberg.

Et par nye hoveder har fundet plads bag trommerne og bag stakken af keyboards, nemlig Henrik Askov og Martin Jønsson og sammen leverer de BACKSEAT varemærke på fornemmeste vis: Rock’n’roll for voksne mennesker…..unge mennesker er også velkommen…