x

Wonderbrazz
Dexter
D. 21.02.2013 Kl. 20:00

WonderBrazz - 12 år med brassband funk i overhalingsbanen!

I år kan det danske band WonderBrazz fejre 12 års fødselsdag og sammen med publikum tage den videre til en ny dekade med koncerter indeholdende den bedste cocktail af 60’ernes boogaloo, soul og acid jazz, 70’er funk, groovy
clubstemning, bevægende ballader og topswingende New Orleans 2nd line.
Tre blæsere, to trommeslagere og en hammondorganist udgør tilsammen WonderBrazz, som er et band med masser af energi og entusiasme, der umuligt kan undgå at smitte af på publikum.
Gennem årene er det blevet til knap 600 koncerter i 11 lande på 3 kontinenter samt 5 cd udgivelser, der alle har høstet gode anmeldelser, bl.a. gav Gaffa hele 6 stjerner!
De seks musikere er nogle af de bedste i Skandinavien, og i bandet er der rig mulighed for at tage musikalske chancer. Sammen med en stærk blæsersektion og en super svingende rytmesektion bliver hver en WonderBrazz koncert til en underholdende og unik oplevelse. Det er det perfekte orkester at præsentere for såvel
musikelskere som entusiaster, der holder af at tjekke arrangementer ud og dyrke soli spillet med power og integritet kombineret med en udtalt portion vanvid!

We’re WonderBrazz - we’re shaking your ass!!
Line-up:
Peter W Kehl – Trompet
Ola Åkermann – Basun
Stig Naur - Sax
Henrik Kjelin – Orgel
Martin Seidelin – Percussion
Esben Duus – Trommesæt