x
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys
Falconer Salen
D. 09.06.2013 Kl. 20:00

Kørestolspladser sælges kun via Billetlugens callcenter på tlf. 70 263 267

Pet Shop Boys gæster Falconer Salen


Den engelske pop-duo er tilbage i Danmark når de til sommer står på scenen i Falconer Salen med et nyt stærkt visuelt show samt materiale fra det seneste album ’Elysium’. 

Neil Tennant og Chris Lowe indspillede ’Elysium’ sidste år i Los Angeles med den amerikanske producer Andrew Dawson, der har vundet tre Grammyer for sit arbejde på Kanye Wests album. Albummet trækker således på helt nyt inspirationer, men er samtidig indbegrebet af englændernes umiskendelige synthesizer-pop med elementer fra house, electro, jungle og techno.  

Siden Pet Shop Boys udsendte deres første single West End Girls i 1986 har de opnået en helt unik status på den europæiske popmusikscene. Deres spektakulære live shows i sen-80’erne satte helt nye standarder for branchen og har lige siden inspireret musikere verden over. Pet Shop Boys' koncertoptrædener følger som regel et nøje tilrettelagt koncept, som trækker klare design-mæssige referencer til deres seneste studiealbum.

Foruden det nye materiale bliver koncerten i Falconer Salen samtidig en rejse tilbage til nogle af de seneste årtiers største hits som ’West End Girls’, ’Go West’ og Elvis-coveret ’Always on My Mind’. Bandets seneste fuldlængde koncert på dansk jord var i 2009, hvor de spillede i en totalt udsolgt K.B.-Hallen.