x

Tjenerne På Sans Souci
Teatret Møllen
D. 04.06.2013 Kl. 20:00Viklet ind i skåneærmer, forklæder og brede servicesmil gentager de samme procedure år efter år.

Stjernerne er væk, køkkenet er lukket, men personaleindgangen er stadig åben.

I teaterbaren står tiden stille. Fortid er nutid, og minder er virkelighed, når tjenerne på Sans Souci byder velkommen til en cabaret uden ende.

I 40 år har personalet på Sans Souci haft statist-status. Altid til tjeneste- afventende i baggrunden har de serveret tusindvis af drinks, pariserbøffer og lagkager, men nu slukker de komfuret og springer ud som teaterkøkkenets virkelige stjerneskud. Og det bliver ikke kedeligt. For når først service-kodeks, tjeneruniform og de høflige miner er taget af menuen, så er alt tilladt.TJENERNE PÅ SANS SOUCI er en humoristisk cabaret om fordoms storhed, længsel og menneskets enestående evne til at fortrænge virkeligheden, når sandheden smerter.

Forestillingen er en co-produktion af Teatret Møllen og Mungo Park i Kolding. Sammen dykker de ned i en bundløs tidslomme, hvor gamle revynumre, -sange og -stjerner omskrives og -tænkes for at genopstå i nye uvante skikkelser.

Der vendes op og ned på stjerner og vandbærere, når den landskendte varietescene forvandles til baren Sans Souci, hvor virkeligheden og fantasi mikses til en farverig cocktail.Spillested: Caféopbygning i Møllens teatersal.Prisgruppe ATirsdag-lørdag 1.-15. Juni 2013, kl. 20