x

LOS ILLUMINADOS + BABY IN VAIN + TYRANTS & KINGS

D. 08.02.2013 Kl. 21:00

LOS ILLUMINADOS
Bandet Los Illuminados startede i november 2008 af Bo Persson og Mathias Pedersen Smidt. Los Illuminados er et stoner/desert rock band, der spiller rock `n` roll efter den beskidte, amerikanske "death valley" tradition.
Los Illuminados er lyden af biler, ørken, damer, og whiskey kogt sammen i en sprængfarlig cocktail af tighte grooves, beskidte guitarer og en brisende varm og knasende lyd. - Stoner/Desert rock til folket!

Live set-up:
Vocals and guitar: Mathias Pedersen Smidt
Bass: Bo Persson
Guitar and vocals: Kristian Sloth Kristensen
Drums: Malte Aarup-Sørensen

BABY IN VAIN
Baby i Vain er tre piger med knaldperler under deres støvler. De spiller en opdateret 2012 udgave af 90'ernes stoner rock og grunge, med tunge guitarriffs og hvinende vokal, og henter inspiration fra bands som Kyuss og Mudhoney.
Det er beskidt rock med dirty guitarriffs, komplekse og detaljerige kompositioner, med et lyrisk univers der refererer fra gamle film.
Baby i Vain har frigivet deres 7. single Machine Gun Girl / The Catcher den 25. oktober 2012, og frigav Sweetheart Dreams på iTunes den 17. December 2012. Efter at have støttet Ty Segall og Thee Attacks, tager bandet nu på turné med The Floor is Made of Lava.

Benedicte: Drums, sax
Lola: Guitar, vocals
Andrea: Guitar, vocals

TYRANTS & KINGS
De har spillet på et udsolgt Roxy i L.A., boet på hotelværelser i det meste af USA og Europa, sovet blandt ludere i Nice, og levet et rockstjerneliv, som kun de færreste danske bands overhovedet tør drømme om. Alligevel syntes der at mangle noget – glæden ved musikken.
I 2008 opstod Tyrants & Kings i ruinerne på de ambitiøse The Royal Highness som et forsøg på at nå ind til det essentielle i musikken, nemlig sangskrivningen, spilleglæden og simpelthen kærligheden til musikken.
Januar 2008 tog de 4 medlemmer i Tyrants & Kings, væbnet med næsten 50 nye sange og en masse alkohol, en måned i sommerhus for at genfinde sig selv og musikken. Hvilket resulterede i den anmelderroste debut - country/folkrock-albummet – Tyrants & Kings fra 2009 Cope Records.
Et tilsyneladende genreskift fra den rockmusik der ligger så tungt forankret i de 4 bandmedlemmer. Men et genreskifte der var nødvendigt – en tiltrængt luftforandring - for at kunne vende tilbage til rocken med en genfunden spilleglæde.

Og ja, Tyrants & Kings er vendt tilbage til rockrødderne med deres 2. Album Phosphor Anthems. Et album indeholdende masser af støj og strøm, masser af spilleglæde, store rocksange. Det svinger, det støjer, der grines, der leges, der krænges sjæl ud.

Forsanger og guitarist Dennis Kasten udtaler om albummet: ”Vores debut var en folkrockplade præget af et kulsort livssyn. På Phosphor Anthems er livssynet stadig kulsort, vi har bare fjernet ”folk” og sat strøm til guitarerne.”

Tyrants & Kings spiller rock, som de fleste elsker, men som kun de færreste mestrer.
Læs mere her!