x

NEWBEES NIGHT: YOUR LAUNDRY + THE HEDGEHOGS + DIRTY OLD TOWN

D. 21.02.2013 Kl. 20:00

YOUR LAUNDRY
Barber dit lille overskæg, kast din smarte hat op i luften og smid hæmningerne til lyden af Your Laundry. Musikken er frisk, stemningen er høj og tamburinen rykker dit underliv i stykker. Your Laundry er et skud på rockstammen der med en uhøjtidelig tilgang til musikken, kun kan gøre dig glad i låget. Så er du til et festfyrværkeri af uhh-kor, energi og good vibes, skal du helt sikkert tjekke Your Laundry ud.

Your Laundry er et århusiansk band der har eksisteret siden 2010 og består af fire 25-årige drenge med hang til rock’n’roll. Genren er pop-rock med høj energi og tempo. Pt. arbejder Your Laundry på en mini udgivelse. Førstesinglen, Spell LA. der er mixet af Lars Andresen (Medley), udkommer i starten af det nye år. Den bliver fuldt op med en EP, som udkommer i starten af 2013. Ep’en indspilles delvist i Medley Studios med Søren Andersen (Medley / Glenn Hughes) bag knapperne og i Pappagallo Studios i Aarhus.

THE HEDGEHOGS
Fire drenge fra Aalborg, som balancerer på grænsen mellem flabet garagerock og udknaldet psykedelia. Bandet har i løbet af 2010 og 2011 spillet en længere række koncerter over hele landet, hvor de bl.a. lagde vejen forbi Gutter Island Garagerock Festival. Siden har de delt scene med prominente navne som amerikanske Spider Babies, Detroit-punkerne i Tyvek samt de danske syrehoveder i Guf Lorenzens Dragontears. Efter en længere stille periode, og med en plade på vej, vender The Hedgehogs nu tilbage med fornyet energi, for at fortælle dig og dine venner, hvad der er galt med verden!

The Hedgehogs startede som et tresserinspireret bluesrockband i slutningen af 2008, oprindeligt kaldet Hedgehogs of the Horse Judgement (navnet blev ændret til The Hedgehogs få minutter inden de gik på til deres første koncert, fordi det simpelthen var for svært at råbe det originale).
Inspirationer fra bands som The Kinks, Brian Jonestown Massacre, Spids Nøgenhat, 13th floor elevators og andre psych-garage bands og store aktører, indenfor den blomstrende genre, er hentet ned og The Hedgehogs har skabt sig en autentisk, dog personlig, lyd.


DIRTY OLD TOWN
Dirty Old Town er lyden af den tørstige sjæls ørkenvandring efter åbenbaringen og den næste whiskybar.
Det tunge hjerte slår med 33 omdrejninger i minuttet, og de hvileløse fødder og støvede støvler fortsætter deres trætte gang ned ad den amerikanske highway mod solnedgangen.
Bag Dirty Old Town finder man Morten Christensen. Den 29-årige sanger og sangskriver har kastet sin kærlighed til den musik, der var med til at ændre verden i midt-tresserne. Morten Christensen er blevet hjemsøgt af Jack Kerouacs rastløse sjæl og Bob Dylans frihedshungrende sind, og med sine sange om døden, begær, kærlighed og sin søgen efter revolutionen skaber han et cool og psykedelisk univers, hvor djævlen konstant sidder på lur og ånder dig koldt i nakken.

Morten Christensen har i mere end et halvt årti været forsanger i rock’n’rollbandet WRONG SIDE OF VEGAS, men han har nu valgt at fortsætte sin ensomme sjælevandring mod vest alene.
Han er dog ikke mere alene end, at han, på EP’en, har fået fint selskab af én af medlemmerne fra hans tidligere band WRONG SIDE OF VEGAS samt rock’n’rollerne fra det hedengangne Highway Child. Når Dirty Old Town live, tager publikum med på en rejse ud ad den amerikanske higway, kan dette både ske, hånd i hånd, med Morten Christensen og hans akustiske guitar eller byde på en lidt mere rock'et tur sammen med musikerne, der medvirker på EP'en.
Dirty Old Town er startskuddet for Morten Christensens videre karriere og tydeliggører den musikalske retning, som han fremover, vil bevæge sig