x

IN MEMOIRS + KIDS OF THE WOOD

D. 23.02.2013 Kl. 21:00

KIDS OF THE WOOD
Kids of the Wood er en dansk retropop band fra Aarhus. Gruppen blev dannet i 2009 og består af Bjarke Sørensen og Catharina Vesterager. En god blanding af iørehængende melodier og simpel, håndspillet og træfsikker uptempo-pop er tilsat et solidt kendskab til forgangne årtiers lydunivers, mens dét tematiske fokus er det punkt i ungdomtilværelsen, hvor verden er uendeligt stor og mulighederne endeløse, samtidigt med at forventningerne fra omverdenen gradvist øges.
Gennem de sidste par år er bandet blevet mere og mere synlig på den danske musikscene, hvilket førte til koncerter på Aalborg Studenterhus (hvor bandet blev fulgt af et dansk tv-nyheds-crew), Oppenheimers Eftermiddag, SPOT Festival, og senest på Grimmeste Festival.
I starten af sommeren 2012 blev singlen Humoresque frigivet, og derefter fulgt op af udgivelsen af bandets debut EP, The Heartbeat Adventure, som blev mastered af Brian Lucey fra Magic Garden Mastering.

IN MEMOIRS
Soloprojektet, In Memoirs er kulminationen af en indsamling af numre skrevet over fem år. Sangene er skrevet, produceret og indspillet i Morten Fillipsens lejlighed i København.
Førstesinglen "Hiding Here With Us" røg direkte ind på førstepladsen hos P3, Det Elektriske Barometers alternative hitliste, efterfulgt af single nr. 2 "This Is The Sound", som lå der de efterfølgende 8 uger.
Ydermere blev In Memoirs også udtaget til KarriereKanonen 2011. In Memoirs inviterer lytterne ind i et melankolsk og drømmende univers, hvor der er masser af plads til at falde hen i musikken.