x
A$Ap Rocky

A$Ap Rocky
Falconer Salen
D. 11.06.2013 Kl. 20:00

A$AP Rocky flyttes til Falconer


Billetterne til Store Vega røg i løbet af et par timer, da salget i onsdags startede. Pga. kæmpe efterspørgsel har vi derfor valgt at rykke koncerten med den unge hip-hop komet til større faciliteter.


De extra billetter til koncerten går i salg tirsdag kl. 10 hos Billetlugen, dog vil vi allerede 24 timer tidligere tilbyde vores ICO Members at købe billet til den eftertragtede koncert. Man kan tilmelde sig via vores hjemmeside www.concerts.dk og det skal ske inden lørdag kl. 18 for at sikre man er med på mailinglisten.


A$AP Rocky, med det borgerlige navn Rakim Mayers, voksede op i New York’s hårde Harlemmiljø, og begyndte allerede som 8-årig at rappe. Hans helt store forbilleder og referencer op gennem årene har været hip-hop legender som Wu-Tang Clan, Run DMC og Bone Thugs-NHarmony. Han er medlem af hip hop-kollektivet A$AP Mob.


Karrieren startede for alvor da han i 2011 udsendte mixtapet LiveLoveA$AP som bla. indeholdt debut-singlen ”Peso”. Verden fik øjnene op for rapperen og det resulterede i koncerter verden over i 2012, hvilket bl.a. bragte ham til Roskilde og hvad der blev betegnet som årets hip-hop koncert på festivalen. Øya Festivalen havde også besøg af rapperen, og den optræden belønnede Gaffa med 5 stjerner.


Debutalbummet LoveLiveA$AP er netop udkommet herhjemme, og er strøget direkte ind som nummer 4 på den danske hitliste. I hjemlandet har albummet også høstet fantastiske anmeldelser samt røg direkte ind på 1. pladsen på Billboard. Anden-singlen ”F**kin Problems” som har både Drake og Kendrick Lamar med bliver grovspillet verden over netop nu.