x

Dalia Faitelson
Godset
D. 10.09.2009 Kl. 20:00

Dalia Faitelson, vokal, guitar (Israel/Danmark) •Lelo Nika, accordion ( Serbien/Danmark) •Thommy Andersson, bas (Sverige) •Jarrod Cagwin, percussion (USA)

den 10.09.2009 

Unummererede siddepladse.PIlPEL er det israelske ord for peber, men er også navnet på israelsk/danske Dalia Faitelsons nye band. Sangsproget er hebraisk og musikken en smeltedigel fra Mellemøsten, Østeuropa/Balkan og Skandinavien. Original musik spillet med stor lidenskab af nogle fantastiske musikere. Dalia Faitelson er født i Negevørkenen og har en israelsk far og bulgarsk mor. '

Hun har udgivet 7 cd’er i eget navn og har turneret og indspillet med topnavne som Randy Brecker og Adam Nussbaum. Lelo Nika er serbisk sigøjner og kort og godt en af verdens bedste harmonikaspillere. Ifølge legenden Joe Zawinul simpelthen den bedste. Svenske Thommy Andersson på bassen har turneret og ndspillet over hele verden med bl.a. New Jungle Orchestra, Alex Riel og Ulf Wakenius. Jarrod Cagwin er en mester på forskellige percussions og boltrer sig i musikalske stilarter fra hele Afrika over Tyrkiet til Mellemøsten. Han har været permanent medlem af Rabbih Abou Khalil Band siden 1999.

Læs og lyt: www.daliafaitelson.com Sted: Godset Jens Holms Vej 5 6000 Kolding