x

Danish DeeJay Awards 2002 på vej

Danish DeeJay Awards 2002 på vej

Danish DeeJay Organization har nu offentliggjort tid og sted for Danish DeeJay Awards 2002. Det bliver 31. marts i Koncertsalen i Tivoli.

Danish DeeJay Awards - forkortet DDJA - blev første gang afholdt i år og er den årligt tilbagevendende prisuddeling i den del af musikbranchen, som trives på klubber og diskoteker. Der gives priser til artister, DJs, pladeselskaber, klubber, diskoteker m.fl.

I 2001 var det Safri Duo, der var de store vindere, idet de løb med hele 5 statuetter. Derudover var der priser til Madonna, Modjo, Aqua, Filur, Karen, Funkstar DeLuxe, Gigi D’Agostino, Kenneth Bager, Thomas Madvig, Diskotek IN og mange andre.

Hovedparten af både nomineringerne og selve kåringerne foretages af en række af landets førende DJs. Hvem der er nomineret, afgøres den 10. januar.

Værterne bliver som i 2001 Florian Fasting, kendt fra P3 og DR2 og som reklamespeaker, og Infernal-sangerinden Lina Rafn, også kendt som The Voice-studievært og brevkasseredaktør.

Arrangørerne satser på at præsentere nogle store internationale navne blandt de optrædende, men hvem det bliver, er endnu ikke afgjort. Ligeledes bliver de enkelte priser overrakt af kendte personligheder, heriblandt kulturminister Brian Mikkelsen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA