x

GAFFA.dk/no/se runder 100.000 nyheder, anmeldelser og artikler

GAFFA.dk/no/se runder 100.000 nyheder, anmeldelser og artikler

De tre skandinaviske musiksites GAFFA.dk, GAFFA.no og GAFFA.se har i fællesskab passeret en digital milepæl. De tre sites har nemlig nu sammenlagt publiceret 100.000 nyheder, anmeldelser og artikler. Artikel nummer 100.000 er denne historie om Jyske Bank Boxens fem års jubilæum, som netop er publiceret.

Den allerførste artikel på GAFFA.dk med det nuværende publiceringssystem blev bragt for præcis 15 år og én dag siden og handlede om Pulp. Læs artiklen her.

Sitet GAFFA.dk åbnede allerede i 1995, men først i år 2000 begyndte vi at bringe daglige nyheder, artikler og anmeldelser. I marts 2010 åbnede vores svenske søstersite GAFFA.se, og i oktober 2011 gik det norske site GAFFA.com i luften, også med daglige nyheder, artikler og anmeldelser. Sidste år skiftede GAFFA.com navn til GAFFA.no.

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave her i weekenden, så er der med andre ord lidt læsestof at gå i gang med. 

Det fysiske GAFFA-blads omfattende artikelarkiv helt tilbage fra begyndelsen i 1983 indgår i øvrigt ikke blandt de 100.000 artikler – hvor mange artikler, der findes her, har vi ikke tal på, men du kan læse dem alle lige her.

GAFFA siger tusind tak til vores mere end 300.000 månedlige læsere, som har læst artiklerne gennem årene – hvor mange, det sammenlagt løber op i, har vi desværre ikke tal på. Det er for jeres skyld, vi skriver! Og vi siger også mange tak til de mere end 100 skribenter, som har skrevet dem, nuværende som tidligere.

Vi ser frem til at give jer de næste 100.000 artikler. Rigtig god læselyst!

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA